De Leerexpert

Buitengewoon onderwijs op maat

Kubbtoernooi en buitenspeeldag

Niets fijner dan buiten spelen in de natuur, toch? Nodig vrienden, collega's en buren uit of neem deel met je gezin aan dit zeer toegankelijk maar spannend buitenspel.

Kubbtoernooi

De Leerexpert Peerdsbos organiseert op zaterdag 23 september 2017 zijn 2de Kubbtoernooi in Peerdsbos. Iedereen die zin heeft in dit spannende buitenspel op een prachtig domein kan zich inschrijven...Lekkere vettige snacks en drank aan democratische prijzen. De opbrengst investeren we volledig in onze OV3-werking*. Zo garanderen we onze buitengewone jongeren een uitdagend leeraanbod en tegelijkertijd kunnen we het domein blijven verfraaien.

Buitenspeeldag

Kinderen kunnen ook deelnemen aan het toernooi of amuseren zich op het mooie, grote en groene domein met springkasteel, go-carts, speeltuin, voetbalvelden enz. Op voorhand inschrijven is niet nodig en de inkom is gratis.

Week van de G-sportfan

Vorig jaar kaderde het kubbtoernooi in de Week van de G-sportfan. Het is nog onzeker of we dit jaar terug kanshebber zijn om als project gekozen te worden. Dankzij de deelnemende ploegen van vorig jaar en het G-sportfonds van de provincie Antwerpen haalden we een mooie opbrengst binnen die we investeerden in aangepast sportmateriaal voor Peerdsbos: verstelbare basketbalpalen, een fit-o-meter op maat en ingebouwde trampolines.

Praktisch

Het toernooi start om 13u en eindigt rond 18u.
De prijs per ploeg bedraagt 24 euro. Een ploeg telt minstens 3 en maximum 6 spelers.
Inschrijven kan tot en met 15 september 2017.
Locatie: De Leerexpert Peerdsbos, Bredabaan 89, 2930 Brasschaat (Plataandreef).

 

 

*OV3-werking: leerlingen die Opleidingsvorm 3 volgen (= buitengewoon secundair onderwijs), bereiden we bij De Leerexpert voor op tewerkstelling in het gewone arbeidsmilieu. Een investering zou kunnen zijn: aankoop van schildermateriaal zodat de opleiding Schilder-Decorateur de zitbanken van Peerdsbos kan renoveren.

 

zaterdag 23 september 2017