Musica

kleuter- en lagere school

Musikalender junizaterdag 1 juni 2019 - zondag 30 juni 2019

Musikalender juni

 

Beste ouders,

 

Einde schooljaar

Vandaag ontvangt u de laatste musikalender voor dit schooljaar. Het is bijna niet te geloven dat het schooljaar alweer voorbij is. Dat de tijd snel gaat in Musica is natuurlijk heel normaal. Zeker als je weet dat onderzoek heeft uitgewezen dat de tijd voor ons sneller gaat als ons brein hard aan het werk is, en dat de klok trager tikt als we niets hebben om ons bezig te houden. 

Afgelopen schooljaar bruiste onze school inderdaad met heel veel leuke activiteiten, sluitingen, projecten, uitstappen, vernieuwingen,...

Leerkrachten en leerlingen groeiden elke dag in hun leerproces. Met vallen en opstaan, evalueren en bijsturen werd het opnieuw een muzikaal jaar om nooit te vergeten!

Samen met het Musica-team wil ik jullie dan ook bedanken voor de fijne en open samenwerking afgelopen schooljaar en voor het vertrouwen en de tijd die jullie ons gaven.

Maak er een fijne, zonnige en rustgevende zomervakantie van!

Hopelijk kunnen we elkaar opnieuw begroeten op maandag 2 september 2019.

 

Wijziging godsdienstkeuze 2019-2020

Nieuwe inschrijving:

De keuze voor een levensbeschouwelijk vak ligt nu vast vanaf de inschrijving tot in principe de ganse duur van de inschrijving in de school. (vanaf L1 t/m L6)

Als ouders hun kind inschrijven, moet het keuzeformulier binnen de acht dagen na inschrijving aan de school bezorgd worden.

Elk nieuw schooljaar:

Als ouders hun kind niet meer hetzelfde levensbeschouwelijk vak in het nieuwe schooljaar willen laten volgen, dan moeten zij dat vóór 30 juni van het oude schooljaar melden via een nieuw keuzeformulier.
Die keuze kan dus niet meer binnen de 8 kalenderdagen na de start van het schooljaar gewijzigd worden!

 

Schoolfeest kleine Musica

Onze tijdreis op school werd een groot succes. We werden ondanks het minder goede weer toch voorzien van de nodige zonneschijn, we konden genieten van leuke volksspelen, het muzikale spektakel in de kleuterschool waarbij we werden ondergedompeld in de tijd was schitterend om naar te kijken en te luisteren, er waren heel lekkere hapjes gemaakt door de ouders, de photobooth zorgde voor foto’s uit de tijd van toen, de bar had overheerlijk hapjes, er was een swingende band die voor de nodige muzikale sfeer zorgde en de voorzitters van de oudervereniging vormden een schitterend paar uit de Belle Epoque tijd.

Kortom wie er niet bij was heeft veel gemist.

Dus zet het schoolfeest van volgend schooljaar zeker met een stip in je agenda.

 

MMM - feest 22-06-2019

Op deze dag stellen wij jullie met grote trots onze app “de Klank van Sint-Andries” voor.

Op 22-06-2019 maken jullie exclusief kennis met de digitale voorstelling die onze kinderen maakten bij 17 verschillende locaties binnen de smartzone van Sint-Andries.

U zal die dag o.a. kunnen deelnemen aan een wandelrally om op die manier de plekjes en de filmpjes te ontdekken en te beleven.

Natuurlijk hebben wij voor een mooi en exclusief cadeau gezorgd voor elke actieve deelnemer aan deze rally.

Binnenkort ontvangt u nog meer info over deze dag en kan u zich inschrijven voor allerlei lekkere hapjes en drankjes.

 

 

Belangrijke data schooljaar 2019-2020

Wenmoment 1ste leerjaar: do 29-08-2019 om 17u00

Start nieuwe schooljaar: maandag 02-09-2019

 

Met vriendelijke groeten,

Saskia Van Hoeylandt

directeur

 

 

Bijlage: 
201906.docx