Stedelijk Onderwijs

Iedereen helemaal op zijn plek.

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde (kleuter)onderwijzers

De zomer is in het land. Onze schoolteams beginnen straks aan een welverdiende vakantie. Maar we zoeken naar nieuwe medewerkers blijft doorgaan! De vacatures voor het lerarenplatform zijn ingevuld, maar we zoeken ook nog heel wat tijdelijke collega's die er volgend schooljaar in willen vliegen!
juf in de kl

Succes Lerarenplatform: werkzekerheid voor 1 schooljaar

Het Lerarenplatform startte op 1 oktober 2018 en biedt startende en tijdelijke leerkrachten voor bijna een volledig schooljaar werkzekerheid. Het Stedelijk Onderwijs kon zo dit schooljaar 107 collega’s werkzekerheid bieden. Ook volgend schooljaar investeert het Stedelijk Onderwijs in het lerarenplatform. Alle vacante plaatsen waren in een mum van tijd ingevuld. "Toch hebben we ook buiten het lerarenplatform nog heel wat andere tijdelijke vacatures openstaan voor het komende schooljaar." Torfs adviseert kandidaten om zeker te solliciteren voor deze tijdelijke opdrachten. "De ervaring leert immers dat deze tijdelijke collega's in de loop van het jaar alsnog kunnen doorstromen naar het lerarenplatform en zo meer werkzekerheid hebben" aldus Torfs.

Aangezien ons basisonderwijs bestaat uit 72 scholen is de kans groot dat je, aansluitend op jouw vervangingsopdracht, een nieuwe vervangingsopdracht krijgt aangeboden. 

Maak een profiel aan en blijf op de hoogte! 

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Maak dan een profiel aan op onze jobsite. Via alerts in jouw mail wordt je dan steeds onmiddellijk geïnformeerd en kan je via één enkele klik solliciteren.

Maak vandaag nog werk van jouw profiel en wordt morgen onze nieuwe collega.

www.stedelijkonderwijs.be/jobs 

dinsdag 25 juni 2019
Buitengewoon Onderwijs, Kleuter- en Lager Onderwijs, Stedelijk Onderwijs - algemeen