Stedelijk Onderwijs

Iedereen helemaal op zijn plek.

Stedelijk Onderwijs sluit feestjaar af met ‘200 Festival’ in Park Spoor Noord

Zaterdag 8 juni van 11 tot 20.30 uur, Park Spoor Noord, gratis toegang

Op de affiche grote namen als SLM, Slongs (oud-leerlingen van het Stedelijk Onderwijs!) en Raymond van het Groenewoud. Maar ook optredens van eigen talent uit o.a. de Koninklijke Balletschool en de Academies, tentoonstellingen en workshops door verschillende scholen en opleidingen van het Stedelijk Onderwijs, eten en drinken, kinderanimatie, een jobstand en nog veel meer. In een aparte tent kan je luisteren naar boeiende sprekers: inspirerende “Tent Talks” over het onderwijs van morgen. Met o.a. oud-wielrenner Sven Nys, auteur Brenda Froyen, trendwatcher Tom Palmaerts en Antwerps schepen van Onderwijs Jinnih Beels. Sven Pichal (Radio2) praat de talks aan elkaar.

Het 200 Festival mikt op 10.000 bezoekers. Met dit event zet het Stedelijk Onderwijs een feestelijk punt achter de viering van zijn 200-jarig bestaan en kijkt het samen met medewerkers, leerlingen en alle Antwerpenaren hoopvol naar de toekomst.

200 Festival is een echt familiefestival, gratis toegankelijk en met een programma voor jong en oud. Het volledige programma vind je op www.stedelijkonderwijs.be/200festival.

PRAKTISCH
Waar: Park Spoor Noord
Wanneer: zaterdag 8 juni van 11 tot 20.30 uur
Volledig programma: www.stedelijkonderwijs.be/200festival