Stedelijk Onderwijs

Iedereen helemaal op zijn plek.

Pers

Je kan hier het meest recente persoverzicht van het Stedelijk Onderwijs raadplegen: persberichten, persmappen, powerpoints, pdf's en hoge resolutiebeelden. Materiaal blijft minimaal twee maanden online beschikbaar. De meest recente items staan bovenaan. Je kan filteren op een van onze onderwijstypes.

Sta je nog niet op onze perslijst en wil je opgenomen worden of heb je een persvraag? Contacteer dan onze persverantwoordelijke Wim Mangodt (wim.mangodt@so.antwerpen.be - T 32 3 338 33 22 | M 0474 99 71 24).

De Leerexpert opent gerenoveerd schoolgebouw aan August Leyweg 4

Een snoezelruimte, een 'rusthut' in elke klas, een nieuwe turnzaal, een leskeuken, een schoolbib... Het schoolteam en de leerlingen van de kleuter- en lagere school voor buitengewoon onderwijs hebben er hard naar uitgekeken. De renovatie van het schoolgebouw is klaar en dat werd gisteren gevierd met een feestje.

Leerlingen Ziekenhuisschool maken hedendaagse kunst: 'Because we care' - Showing Off 4

affichebeeld tentoonstelling
De Leerexpert Ziekenhuisschool en het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (M HKA) slaan voor de vierde keer de handen in elkaar om de leerlingen onder te dompelen in de hedendaagse kunst. Het eindresultaat is de tentoonstelling Showing Off 4.
Subscribe to Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Pers