Stedelijk Onderwijs

Iedereen helemaal op zijn plek.

Pers

Je kan hier het meest recente persoverzicht van het Stedelijk Onderwijs raadplegen: persberichten, persmappen, powerpoints, pdf's en hoge resolutiebeelden. Materiaal blijft minimaal twee maanden online beschikbaar. De meest recente items staan bovenaan. Je kan filteren op een van onze onderwijstypes.

Sta je nog niet op onze perslijst en wil je opgenomen worden of heb je een persvraag? Contacteer dan één van onze persverantwoordelijken:
Sofie De Keyser - sofie.dekeyser@so.antwerpen.be - 0494 398 961
Elke Verhaert - elke.verhaert@so.antwerpen.be - 0485 66 49 17

Plan International reikt eerste kinderrechtenacademie label uit in België aan Academie Merksem

20 november is de internationale dag voor de rechten van het kind. Het moment bij uitstek voor Plan International om het eerste label van Kinderrechtenacademie in België uit te reiken. De eer gaat naar de Stedelijke Academie Merksem, een Academie waar honderden kinderen, jongeren en volwassenen zich creatief kunnen uiten in muziek, woord, dans en beeld.

Opening Viewmaster/Masterview op vrijdag 6 september met Gerda Dendooven en Stéphane Galland in het Zuiderpershuis.

academies, stedelijk onderwijs, onderwijs, antwerpen, zuiderpershuis, tentoonstelling, kunst, creatieve opleidingen
Vrijdag 6 september vanaf 19.30 uur in Zuiderpershuis.

Dag van de Academies maakt TIJD voor KUNST op zaterdag 23 februari

banner Tijd Voor Kunst
De Stedelijke Academies en het Ma'GO! nemen op 23 februari 2019 de TIJD voor KUNST. Meer dan 8000 leerlingen muziek, woord, dans en beeld tonen hun kunsten in meer dan 150 projecten of activiteiten rond het thema tijd. Deze editie zet de klok even stil om te genieten van de tijd die onze leerlingen op de Academies beleven én om uit te kijken naar de boeiende tijd die op komst is. Met dit thema leggen de Academies ook de link met de viering van 200 jaar Stedelijk Onderwijs dit schooljaar. De Dag van de Academies werkt samen met 14 locaties op en rond het Mechelseplein waaronder Amuz, Kavka, Maagdenhuis, Tutti Fratelli, Kapitein Zeppos...
Subscribe to Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Pers