Stedelijk Onderwijs

Iedereen helemaal op zijn plek.

Pers

Je kan hier het meest recente persoverzicht van het Stedelijk Onderwijs raadplegen: persberichten, persmappen, powerpoints, pdf's en hoge resolutiebeelden. Materiaal blijft minimaal twee maanden online beschikbaar. De meest recente items staan bovenaan. Je kan filteren op een van onze onderwijstypes.

Sta je nog niet op onze perslijst en wil je opgenomen worden of heb je een persvraag? Contacteer dan onze persverantwoordelijke Joke Cortens (joke.cortens@so.antwerpen.be - T 32 3 338 16 90 | M 0473 86 38 27).

Dag van de Academies maakt TIJD voor KUNST op zaterdag 23 februari

banner Tijd Voor Kunst
De Stedelijke Academies en het Ma'GO! nemen op 23 februari 2019 de TIJD voor KUNST. Meer dan 8000 leerlingen muziek, woord, dans en beeld tonen hun kunsten in meer dan 150 projecten of activiteiten rond het thema tijd. Deze editie zet de klok even stil om te genieten van de tijd die onze leerlingen op de Academies beleven én om uit te kijken naar de boeiende tijd die op komst is. Met dit thema leggen de Academies ook de link met de viering van 200 jaar Stedelijk Onderwijs dit schooljaar. De Dag van de Academies werkt samen met 14 locaties op en rond het Mechelseplein waaronder Amuz, Kavka, Maagdenhuis, Tutti Fratelli, Kapitein Zeppos...

Viewmaster/Masterview met Mashid Mohadjerin en Wim Henderickx

affichebeeld Viewmaster 2018
Opening tentoonstelling op zaterdag 8 september in het Zuiderpershuis
Subscribe to Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Pers