Stedelijk Onderwijs

Inspiratie voor 't leven

Pers

Je kan hier het meest recente persoverzicht van het Stedelijk Onderwijs raadplegen: persberichten, persmappen, powerpoints, pdf's en hoge resolutiebeelden. Materiaal blijft minimaal twee maanden online beschikbaar. De meest recente items staan bovenaan. Je kan filteren op een van onze onderwijstypes.

Sta je nog niet op onze perslijst en wil je opgenomen worden of heb je een persvraag? Contacteer dan onze persverantwoordelijke Veerle Heyvaert (veerle.heyvaert@so.antwerpen.be - T 03 338 33 22 / M 0473 81 38 96).

Antwerpse stadsdichter Maud Vanhauwaert schrijft gedicht voor Dag van de Academies

banner dag van de academies
Tijdens de Dag van de Academies tonen beeld-, muziek-, woord- en dansacademies zich jaarlijks van hun beste en creatiefste kant. Op 3 februari kan het brede publiek ervaren waarom de Academies zo populair zijn bij steeds meer Vlamingen. Zeker de Antwerpenaar heeft de weg naar het deeltijds kunstonderwijs gevonden. De laatste 5 jaren steeg het aantal leerlingen in de stedelijke Academies namelijk met 10%. In de provincie Antwerpen wonen trouwens de meeste DKO-leerlingen. Maud Vanhauwaert, kersvers stadsdichter van Antwerpen, schreef een gedicht rond het jaarthema van 2018: Boodschap van Algemeen Nut.

Viewmaster/Masterview: curator Charif Benhelima en Junior Mthombeni tonen afstudeerwerken van de Antwerpse academies in het Zuiderpershuis

Charif Benhelima
Vernissage en persmoment op vrijdag 8 september 2017 vanaf 19u30 in het Zuiderpershuis (Antwerpen)
Subscribe to Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Pers