Stedelijk Onderwijs

Inspiratie voor 't leven

Pers

Je kan hier het meest recente persoverzicht van het Stedelijk Onderwijs raadplegen: persberichten, persmappen, powerpoints, pdf's en hoge resolutiebeelden. Materiaal blijft minimaal twee maanden online beschikbaar. De meest recente items staan bovenaan. Je kan filteren op een van onze onderwijstypes.

Sta je nog niet op onze perslijst en wil je opgenomen worden of heb je een persvraag? Contacteer dan onze persverantwoordelijke Veerle Heyvaert (veerle.heyvaert@so.antwerpen.be - T 03 338 33 22 / M 0473 81 38 96).

Stedelijke basisschool Hoedjes van Papier (Deurne) opent nieuwe kleuterspeelplaats

kleuters spelen op speelterrein
Succesvolle samenwerking tussen kleuters, ouders, leerkrachten en landschapsarchitect Op maandag 6 november openden schooldirecteur Dirk De Backer, bedrijfsdirecteur van het AG SO Gonda Verhaert en schepen voor onderwijs Claude Marinower feestelijk de nieuwe kleuterspeelplaats van de stedelijke basisschool Hoedjes van Papier. Hiermee wil het schoolteam de buurt, de ouders en niet in het minst de kleutertjes bedanken voor het geduld dat zij de voorbije jaren hebben geoefend.

Basisschool Het Vliegertje in Deurne legt de eerste steen

schets nieuwbouw straatkant
Schooldirecteur Peter Wintraecken, bedrijfsdirecteur Gonda Verhaert en schepen voor onderwijs Claude Marinower nodigen u uit voor een persmoment op de werf op dinsdag 26 september 2017 van 14u tot 15u30.
Subscribe to Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Pers