Stedelijk Onderwijs

Iedereen helemaal op zijn plek.

Pers

Je kan hier het meest recente persoverzicht van het Stedelijk Onderwijs raadplegen: persberichten, persmappen, powerpoints, pdf's en hoge resolutiebeelden. Materiaal blijft minimaal twee maanden online beschikbaar. De meest recente items staan bovenaan. Je kan filteren op een van onze onderwijstypes.

Sta je nog niet op onze perslijst en wil je opgenomen worden of heb je een persvraag? Contacteer dan onze persverantwoordelijke Wim Mangodt (wim.mangodt@so.antwerpen.be - T 32 3 338 33 22 | M 0474 99 71 24).

Koninklijke Balletschool opent Jeanne Brabants Internaat

De faam van de Antwerpse Koninklijke Balletschool reikt tot ver over de landsgrenzen en trekt leerlingen uit de hele wereld aan. Een eigen internaat stond dan ook hoog op de agenda. Het pand aan de Kleine Kauwenberg werd volledig gerenoveerd en biedt plaats aan 36 leerlingen.

Dag van het Stedelijk Lyceum 2019

Op zaterdag 16 maart 2019 openen de scholen van het Stedelijk Lyceum hun deuren van 13 tot 17 uur.

Koninklijke Balletschool stelt voor: Junior Ballet Antwerp

danser in zwartwit
In september gaat een gloednieuw preprofessioneel dansgezelschap van start gelinkt aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen: Junior Ballet Antwerp (JBA), een platform dat een brug slaat tussen afstuderen en professioneel werken in een gezelschap. JBA heeft als doel jonge dansers te begeleiden in hun pas begonnen carrière. In een werkruimte die de invulling biedt van een volwaardig professioneel gezelschap, zullen ze dagelijks trainen en regelmatig optreden in speciaal voor hen gecreëerde producties, in volwaardige theaters. JBA heeft als ambitie om een volgende generatie dansers te vormen en te ondersteunen.

Ontdek jouw secundaire school op de Interessebeurs!

Interessebeurs_2018_greenkey_fotoMarjoleinSchurmans
Stedelijk Onderwijs stelt secundair aanbod voor in het Zuiderpershuis op zaterdag 26 januari

Koninklijke Balletschool wuift laatstejaars uit met Graduation Gala

Koninklijke Balletschool Antwerpen
Er zijn nog tickets voor de voorstellingen op 22 en 23 juni in HetPaleis
Subscribe to Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Pers