Prins Dries

stedelijk basisonderwijs

Fancy Fair

Het jaarlijkse schoolfeest van Prins Dries draagt al tientallen jaren de naam 'Fancy Fair'. Het is één van de hoogtepunten in ons schooljaar. Er valt een hele hoop te beleven. Kom zeker eens een kijkje nemen!

fancy fair prins driesSpelletjes - Prijzen sparen voor de school
De Fancy Fair is een dag voor alle kinderen. Ze kunnen naar hartelust spelletjes spelen en kunnen zo stempels verdienen op hun spelletjeskaart. Elke volle spelletjeskaart zorgt voor een knikker in de pot. Zo sparen we allemaal samen voor leuke spullen of een leuke activiteit! Zo is er al gespaard voor een ijsjesdag, wiebeltonnen op de speelplaats en een springkasteel. Doen we dit jaar nog beter?

fancy fair ballet prins driesfancy fair prins driesSpookkelder
Lekker griezelen, daar kijken alle kinderen een heel jaar naar uit. Eén keer per jaar gaan de deuren van onze spookkelder open voor het publiek. Durf je?

Band 'Cream Colored Ponies'

We krijgen dit jaar het bezoek van 'Cream Colored Ponies' die onze Fancy Fair spetterend afsluit.

Tombola
Er zijn niet alleen prijzen voor de kinderen maar iedereen kan winnen op Prins Dries. Koop een tombolalootje en wie weet val jij wel in de prijzen!

fancy fair prins driesEten en drinken
Wraps, pannenkoeken, barbecue, ijsjes, watermeloenen ... Alles wordt vers bereid. Sommige recepten komen recht uit het kookboek van Prins Dries. 
 

Hulp van fantastische ouders
fancy fair prins driesElk jaar krijgen we de hulp van ons oudercomité.  Zij zorgen er mee voor dat onze Fancy Fair een fijne dag wordt. Samen met de leerkrachten en andere ouders is dit elk jaar een feest voor iedereen.

Foto's van de Fancy Fair 2015 kan je hier bekijken.