Academie Wilrijk

Creatiefestival

De muziekafdeling van Academie Wilrijk lanceert op de Dag van de Academies het Creatiefestival. Niet in een koude tent, maar wel in de virtuele ruimte van Mozilla Hubs! Je kan onze hub bezoeken vanaf 12 uur ’s middags.

Het Creatiefestival motiveert leerlingen om aan de slag te gaan met creatie en experiment in de muziek. Je hoort er eigen werk en improvisaties van onze leerlingen, in diverse bezettingen, van jong tot oud.

Kies je avatar en wandel door onze virtuele academie. Gebruik voor de beste beleving een computer met koptelefoon en geen GSM of tablet. Navigeren doe je met de pijltjestoetsen en een muis. En bij het opstarten even geduld, de room moet laden.

Je vindt onze virtuele academie hier: https://hubs.mozilla.com/FrErvNB/academie-wilrijk

 

Expositie door het Atelier Schilderen 

De 2e jaars van het Atelier Schilderen exposeren in de Ontmoetingsruimte van de academie. Vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de academie. 

 

Concerten in bibliotheek de Bist

10u: leerlingen piano

13u: ensembles oude muziek met traverso en luit

13u30: kamermuziek

14u30: begeleidingspraktijk piano

Gelieve rekening te houden met de geldende veiligheidsmaatregelen in de bibliotheek. Houd afstand en draag een mondmasker. 

 

Concerten in het Auditorium

9u30: strijkersensembles

10u30: koren kinderen, jongeren en volwassenen

11u30: blazersensemble

Het concert van het strijkers- en blazersensemble staat open voor publiek (Covid Safe Ticket vereist). Het concert van het koor staat niet open voor publiek. 

 

Concerten in CC De Kern

14u: ensembles JPR

16u: ensembles JPR

18u30: ensembles JPR

De concerten in CC De Kern staan open voor publiek (Covid Safe Ticket vereist).