Projecten

  • Elk jaar geven we de kans aan enkele laatstejaars om deel te nemen aan de Prix De Lausanne international dance compet

  • Podiumervaring is van cruciaal belang in een balletopleiding en we zijn blij dat al onze leerlingen deelnemen aan dez

  • Partner schools are invited to send their best students to Lausanne to present a one-of-a-kind collaboration.

  • Naar goede gewoonte organiseren we de Graduation Gala om onze laatstejaarsstudenten uit te wuiven. Podiumervaring is van cruciaal belang in een balletopleiding en we zijn blij dat al onze leerlingen deelnemen aan deze eindejaarsvoorstelling. Vandaag brengen ze u bekende en minder bekende werken van befaamde choreografen, maar ook van eigen choreograaf-leerkrachten.
    Dat deze dansopleiding 100 procent inzet en toewijding vraagt van onze leerlingen is een understatement. Naast een professionele dansopleiding krijgen ze ook een volledig programma aan algemeen vormende vakken, dat hen als jonge volwassenen voorbereid op een plaats in onze huidige maatschappij. Hierbij willen we hen toekomstgericht stimuleren in hun vaardigheden en creativiteit.
    Wij willen graag gebruik maken van dit moment om terug te blikken op een jaar vol fantastische en inspirerende momenten. Samen met u vieren we vandaag in het bijzonder de zesdejaars die, als sociaal-geëngageerde en creatieve jongeren klaar staan om hun plaats in de wereld in te nemen. We wensen hen veel succes in hun leven en verdere danscarrière.