Stedelijk secundair onderwijs

middelbare scholen

Infobeurs

De Infobeurs van het stedelijk secundair onderwijs
vond plaats op zaterdag 28 januari 2023 in de zalen van De Zoo

De beurs opende de deuren om 10u30 en je kon doorlopend de infostands van de stedelijke secundaire scholen bezoeken. Directies, leerkrachten en leerlingen stonden er klaar om vragen te beantwoorden en meer over hun school te vertellen. Er was ook een stand aanwezig van het CLB, zij hielpen graag verder met specifieke vragen rond (extra) zorg. 

In een aparte zaal boven kon je infosessies bijwonen van het CLB (Hoe maak je een studiekeuze) en het Meld Je Aan platform (Hoe moet je aanmelden) op specifieke tijdstippen. De sessies werden in de voormiddag en de namiddag gegeven. 

Hier vind je enkele sfeerbeelden. Ook volgend jaar zal er een Infobeurs van het Stedelijk Onderwijs plaatsvinden. Hou vanaf december 2023 deze pagina in de gaten voor meer informatie.

  

 

Meld je aan!

De stedelijke secundaire scholen werken via het centrale aanmeldsysteem in Antwerpen, Meld Je Aan. Zo heeft ieder kind een gelijke kans op de school van zijn of haar dromen.
Je kan je aanmelden voor het schooljaar 2023-2024 van 27 maart tot 21 april 2023 via www.meldjeaansecundair.antwerpen.be

Wil je graag hulp bij het aanmelden? Stap binnen bij één van onze scholen, we helpen je graag verder. 
Voor OKAN verlopen alle inschrijvingen via www.atlas.be

Wil je graag nog meer informatie ontdek dan de scholen en studierichtingen van het Stedelijk Secundair Onderwijs!

Maak kennis met de 23 scholen, 140 studierichtingen en 8 studiedomeinen van de stedelijke secundaire scholen.