Over deze studierichting
deeltijds beroepssecundair onderwijs
Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:
- kooktechnieken toepassen om ingrediënten te verwerken tot warme en koude keukenbereidingen
- gerechten creëren conform de bedrijfsformule
- meedenken over de samenstelling van de kaart en technische fiches opstellen
- keukenprocessen opvolgen en de organisatie van de keuken regelen
- constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren
- voorraden beheren om een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast
Deze duale opleiding is gebaseerd op de Beroepskwalificatie kok, niveau 4
Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis)
Lessentabel - overzicht vakken
Scholen en inschrijven
Werkend Leren Antwerpen
Bredastraat 35-37
2060 Antwerpen
2060 Antwerpen
03 201 25 10
Werkend Leren Antwerpen
Grotesteenweg 226
2600 Berchem
2600 Berchem
03 334 34 00