Stedelijk Lyceum Lamorinière

Samen verbinden – uitdagen – groeien – zorgen

Inschrijvingen

Inschrijven voor schooljaar 2022-2023
Aanmelden voor het eerste jaar van het secundair onderwijs gebeurt via het centrale aanmeldsysteem ‘Meld je aan’. Dankzij ‘Meld je aan’ krijgt iedereen gelijke kansen om zich in te schrijven in de school van je keuze. De aanmeldprocedure liep tem 29/03/22 17u. Als je vergeten bent om je aan te melden, kan je je pas inschrijven tijdens de 'vrije inschrijvingsperiode'. Contacteer hiervoor altijd de school.

Inschrijven in het tweede tot en met het zevende jaar
Wil je je inschrijven voor het schooljaar 2022-2023 voor een studierichting van het 2e tot en met het 7e jaar? Dan kan je vanaf maandag 25 april 2022 digitaal aanmelden voor inschrijving. Via deze weg komt je kind in de wachtrij. Vervolgens word je gecontacteerd door de school om de inschrijving officieel te vervolledigen. 

Aanmelden voor inschrijving via deze link
Je kan je aanmelden voor inschrijving via dit formulier. Op basis hiervan houden we de volgorde bij van de vragen tot inschrijving. 

Inschrijven voor schooljaar 2022-2023 voor OKAN
Inschrijvingen voor OKAN-klassen verlopen via Atlas. Maak een afspraak om je kind in te schrijven of neem contact op met onze school, wij helpen je graag verder.