Stedelijk Lyceum Lamorinière

Samen met elk talent investeren in de toekomst

Kom bij ons eten

Wat zijn wij ongelofelijk blij dat we na lang wachten eindelijk bij de start van het nieuwe schooljaar onze restaurantdeuren weer voor jullie kunnen openen.  

Uiteraard hebben wij niet stil gezeten. We staken restaurant Old School in een nieuw jasje. Verder hebben we een tijdje ingezet op take away maaltijden en hebben onze chefs de leerlingen blijven stimuleren om te leren en verder technieken in te oefenen. Zonder gasten was dit zeker niet hetzelfde en al helemaal niet zo fijn.

Wij kijken er dan ook enorm naar uit jullie opnieuw te mogen verwelkomen. Dit kan vanaf 20 september 2021. Onze chefs staan klaar om de leerlingen de kans te bieden in een veilige en begripvolle leeromgeving de kneepjes van de horecawereld te ontdekken, te begrijpen en te leren. En van al deze resultaten kunt u ook nu weer komen genieten in één van onze didactische restaurants. 

Als school doen wij er alles aan jullie veiligheid te garanderen en de veiligheidsmaatregelen te respecteren. Wij vragen u ook om de coronarichtlijnen strikt te volgen. Alvast bedankt hiervoor.

Wij verwelkomen u graag in restaurant 'Old School’, gelegen op de eerste verdieping of in restaurant ‘Brut’ dat gelegen is op de tweede verdieping van het schoolgebouw. Nieuw dit schooljaar is dat we op donderdag en vrijdag onze capaciteit hebben vergroot. Dit wil zeggen dat u zowel in restaurant Old School als in restaurant Brut kunt reserveren om te genieten van culinaire prestaties van onze 5de en 6de jaren.

Op deze webpagina's kan u ons aanbod terugvinden voor het volledige schooljaar 2021-2022.

Blijft u graag op de hoogte van onze restaurantwerking? Bekijk dan zeker onze facebookpagina!