Stedelijk Lyceum Olympiade

secundair onderwijs

Inschrijven

Inschrijven in het eerste jaar van de eerste graad (Meld je aan).

Wil je je inschrijven voor het eerste jaar In Stedelijk Lyceum Olympiade? Dan moet je je aanmelden en inschrijven via het centrale aanmeldsysteem van de stad Antwerpen.

Alle scholen van het Stedelijk Lyceum werken voor de inschrijvingen in het eerste jaar secundair voor het schooljaar 2021-2022 met het centrale aanmeldsysteem ‘Meld je aan’. Dankzij ‘Meld je aan’ krijgt iedereen gelijke kansen om zich in te schrijven in de school van je keuze.

Aanmelden kan tussen maandag 8 maart 2021 vanaf 9.30 uur en vrijdag 26 maart 2021 tot 17 uur.
Het tijdstip waarop je je kind aanmeldt in deze periode heeft geen enkele invloed op de verdeling van de vrije plaatsen. Het is dus geen race tegen de tijd. Maar meld je wel aan binnen de aanmeldingsperiode.
Als je vergeet aan te melden, kan je je pas inschrijven tijdens de 'vrije inschrijvingsperiode'. De vrije inschrijvingen zelf starten 26 april vanaf 9 uur.

Kinderen met een broer of zus die al ingeschreven is in een stedelijk Lyceum Olympiade of waarvan één van de ouders werkt op de school, hebben recht op voorrang om in te schrijven in het eerste jaar secundair van die school.
Dit jaar melden kinderen met en zonder voorrang zich tegelijk en op dezelfde manier aan. Heb je recht op voorrang? Meld je dan altijd aan, zo ben je zeker van een plek.

 

Inschrijven in het tweede tot en met het zevende jaar.

Wil je je inschrijven voor het schooljaar 2021-2022 voor een studierichting van het 2e tot en met het 7e jaar? Dat kan vanaf maandag 24 april 2021.

Door de huidige situatie en maatregelen omtrent het COVID-19 virus, is het nog niet duidelijk of de inschrijvingen digitaal of fysiek zullen verlopen. De juiste informatie zal tijdig beschikbaar zijn.

Wil je meer informatie over Stedelijk Lyceum Olympiade?

Dan kan je altijd contact opnemen met de school via olympiade@stedelijklyceum.be of 03 259 08 31.

Meer informatie over inschrijvingen vind je op de algemene website van het Stedelijk Lyceum.