Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Aanvraag tot inschrijven Werkend Leren Antwerpen Zuid

Het is tijdelijk niet mogelijk om een digitale aanvraag tot inschrijving in te zenden. Vanaf woensdag 25 augustus kan je opnieuw een aanvraag tot inschrijven indienen.

Digitaal inschrijven

Door de coronamaatregelen kunnen de inschrijvingen op school niet doorgaan. We vinden dit jammer. De inschrijving is immers het moment waarop wij de leerling leren kennen en waarop we de school en schoolwerking kunnen voorstellen. Daarom werken we dit jaar met een digitale aanvraag tot inschrijving.

Formulier aanvraag tot inschrijving

Met dit formulier, vraag je de inschrijving van jouw kind op onze school aan. Bekijk zeker de Onderwijskiezer voor de juiste benaming van de opleiding! Op basis van deze gegevens wordt je aanvraag opgenomen in ons register. Dat register bepaalt de volgorde van inschrijvingen. Om de effectieve inschrijving te vervolledigen, contacteren we je later om nog extra gegevens op te vragen. Is de opleiding waarvoor je een aanvraag tot inschrijving indient vol? Dan wordt je kind op de wachtlijst opgenomen.

Je ontvangt van ons een bericht dat je formulier correct is ingediend. Wij nemen hierna contact met je op om te laten weten of de aanvraag tot inschrijving aanvaard wordt dan wel of je op de wachtlijst staat.