Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Restaurant De Veste

Restaurant De Veste       Restaurant De Veste

 

De Veste:

kom elke dinsdag en woensdag tussen 11u30 en 15u genieten van een heerlijk menu in het oefenrestaurant van Werkend Leren Antwerpen Zuid

 

Een menu (exclusief dranken) kost 25 euro.

 

Reserveren kan alle weekdagen tussen 9u en 16u op het nummer 0473 80 95 71,

via horecazuid@werkendleren.be

of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8u30 en 15u30 op het nummer 03 334 34 36

 

Reserveer minstens 1 week voor je bezoek of de laatste woensdag voor een vakantie en geef tijdig een seintje bij annulering.

 

Je kan zowel cash als met bancontact betalen!

 

Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen.

 

------------------------------------------------------------------

 

 

Menu voor 15 en 16 september 2020

Rundsvlees/Parmezaanse kaas/ rucola/pijnboompitten/balsamico/olijfolie

*

Kabeljauw/grijze garnalen/prei/blanke botersaus

*

Vanilleroomijs/vers fruit

 

Menu voor 22 en 23 september 2020

Ganzenlever/chutney van mango/rozijnentoast

*

Kippenfilet/spinazie/mozzarella/gerookt spek/krielaardappelen

*

Mascarpone/speculaas/rood fruit

 

Menu voor 29 en 30 september 2020

 

Kippenvelouté/ham/gerookt ossentong/champignon

*

Zeetongrolletjes/julienne van groenten/

witte wijnsaus/aardappeltonnetjes

*

Chocolade flikken/frambozen

 

Menu voor 6 en 7 oktober 2020

Gerookte forelmousse/komkommer/citroen-bieslooksaus

*

Ossenhaas/warme seizoengroenten/choronsaus/frietjes

*

Passievruchtenparfait

 

Menu voor 13 en 14 oktober 2020

Cocktail/grijze garnalen/ei/tomaat

*

Waterzooi van zalm/zeetong/scampi/julienne van groenten/

aardappeltonnetjes

*

Gebrande room

 

Menu voor 20 en 21 oktober 2020

Slaatje /tonijn/ansjovis/ei/tomaat/boontjes/kappertjes/olijf

*

Varkenshaasje/boontjes/wortel/jus van Calvados/aardappel Anna

*

Gegratineerd fruit

Menu voor 27 en 28 oktober 2020

 /room/paprika/tomatenblokjes/rijst

*

Chateaubriand/slaatje/peperroomsaus/stro-aardappelen

*

Bladerdeeg/appel/kaneelijs

 

Menu voor 10 november 2020

Heldere bouillon/fazant/pompoenbolletjes

*

Zeetong/botersaus/waterkers/tomaat/champignonkop/

Hertoginnen-aardappelen

*

Trio van chocolademousse

 

Menu voor 17 en 18 november 2020

Carpaccio van zalm/citrusvinaigrette/dille

*

Piepkuiken/spek/zilveruitjes/champignon/aardappelsoesjes

*

Flensje/banketbakkersroom/chocoladesaus

 

Menu voor 24 en 25 november 2020

 Gepocheerd ei/sojascheuten/kerriemousselinesaus

*

Eendenborst/appelsiensaus/witloof/waterkers/aardappelwafeltjes

*

Sabayon/Amaretto

 

Menu voor 1 en 2 december 2020

Aardpeersoep/grijze garnalen

*

Gamba’s /botersaus/look/peterselie/pilaff-rijst

*

Panna cotta/kersen

 

Menu voor 8 en 9 december 2020

Sint-Jacobsvrucht/knolselder/chorizo

*

Everzwijnnootjes/wildroomsaus/aalbessen/appeltje/

veenbessen/spruitjes/amandelkroketten

*

Cannelloni van ananas/rijstpap/passievruchtencoulis

 

Menu voor 15 en 16 december 2020

Consommé/bosduif/enoki

*

Hertenkalfsfilet/witloof/mini-bloemkool/portosaus/spinaziegratin

*

Bavarois van bosvruchten

 

Menu voor 5 en 6 januari 2021

Garnaalkroket/ gefruite peterselie/ citroen

*

Kip/ spek/ warme tomaat/champignon/duivelsaus/ lucifersaardappelen

*

Macaron/vanillecrème/frambozen

 

Menu voor 19 en 20 januari 2021

Aardappel/gerookte zalm/zure room/bieslook

*

Stoofpotje van wild/spek/ zilveruitjes/spruitenkroketten

*

Coupe vanilleroomijs/warme krieken

 

Menu voor 12 en 13 januari 2021

Roomsoep/shi-take

*

Gegrilde filet-pur/bearnaise/peperoomsaus/slaatje/frietjes

*

Banaan/sinaasappelsaus/mandarijnijs

 

Menu voor 26 en 27 januari 2021

Frisse tartaar/roze tonijn/komkommer/groene appel/koriander

*

Lamsfilet/groene kruiden/en crôute/gratin-aardappel

*

Tiramisu

 

Menu voor 2 en 3 februari 2021

 Quiche/zalm/geitenkaas/broccoli

*

Gebakken roodbaars/preistoemp

*

Soesjes/pralinéroomijs/karamelsaus

 

Menu voor 9 en 10 februari 2021

Parelhoenvelouté/kerrie/jonagold/rijst

*

Kalfsfilet/gebakken shi-take/spruitjespuree/portojus

*

Chocoladesabayon/koffieroomijs

 

Menu voor 23 en 24 februari 2021

Gerookte zalm/ui/peterselie/citroen/mierikswortel

*

Ierse ribstuk/gefruite ui/gesmolten tomaat/Tyroliennesaus/aardappelbalkjes

*

Trio van bavarois

 

Menu voor 2 en 3 maart 2021

Gegrilde zalm/bladspinazie/Dijonnaisesaus

*

Gentse waterzooi/julienne van groenten/aardappeltonnetjes

*

Coupe vanilleroomijs/warme chocolade saus

 

Menu voor 9 en 10 maart 2021

Babykreeft “belle-vue”/dilledressing

*

Mixed-grill/slaatje/Stroganoffsaus/aardappel in de schil

*

Brusselse wafel/suiker/slagroom

 

Menu voor 16 en 17 maart 2021

Paprikasoep/room/kip/rijst

*

Kreeft/mosterd/sjalot/peterselie/witte wijnsaus/tagliatelli

*

Kiwimousse

 

Menu voor 23 en 24 maart 2021

Trio van zalm

*

Varkenswangetjes/Japanse champignon/lente-ui/gerookte palingfilet/ganzenlever

*

Warme chocoladetaartje

 

Menu voor 30 en 31 maart 2021

Bloemkoolsoep/room/broccolituiltjes

*

Gegrilde kreeft/tomaat/basilicum/look/rijst

*

Calvadosappelen/mascarponecrème

 

Menu voor 20 en 21 april 2021

Carpaccio van runds/ruccola/Parmesaanse kaas

*

Slibtongetjes/gesmolte boter/peterselie/slaatje/frietjes

*

Flan van chocolade/mandarijntjes/mangosorbet

 

Menu voor 27 en 28 april 2021

Aspergesoep/room/groene aspergepunten

*

Dorade royal/spinazie/aardpeer/crumble pata negra/kalfsjus

*

Flensje/gekarameliseerd/ananas

 

Menu voor 4 en 5 mei 2021

Tartaar/grijze garnalen/avocado/rode peper/limoen/sesamzaad

*

Eend/geglaceerde groenten/reductie van rode porto/aardappelwedges

*

Verse fruitsalade

 

Menu voor 11 en 12 mei 2021

Burrata/tomatenconsommé/basilicum

*

Linguini/scampi/asperge/saffraan

*

Gegratineerd aardbeien

 

Menu voor 18 en 19 mei 2021

Asperge/ botersaus/gekookt ei/peterselie

*

Kippenfilet/tomatensaus/dragon/pasta

*

Aardbeien/zwarte peper/balsamico/munt

 

Menu voor 25 en 26 mei 2021

Kalfstartaar/frisse venkel/rucola

*

Gegrilde zalm/asperges/mousseline/nieuw patatjes

*

Soepje van aardbeien/basilicumijs

 

Menu voor 1 en 2 juni 2021

Scampi/fijne groenten/lookroomsaus

*

Onglet/sjalot uit de oven/rode wijnsaus/frieten

*

Vanilleroomijs/aardbeien

 

Menu voor 8 en 9 juni 2021

Gazpacho/komkommer/avocado/gedroogde ham

*

Kabeljauw/tomatentopping/basilicum/olijfolie/gekookte aardappel

*

Citroentaart