Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Restaurant De Veste

Restaurant De Veste       Restaurant De Veste

 

De Veste:

kom elke woensdag en donderdag tussen 12u en 15u30 genieten van een heerlijk menu in het oefenrestaurant van Werkend Leren Antwerpen Zuid

 

Een menu (exclusief dranken) kost 25 euro.

 

Reserveren kan alle weekdagen tussen 9u en 16u op het nummer 0473 80 95 71,

via horecazuid@werkendleren.be

of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8u30 en 15u30 op het nummer 03 334 34 36

 

Reserveer minstens 1 week voor je bezoek of de laatste woensdag voor een vakantie en geef tijdig een seintje bij annulering.

 

Opgelet: je kan enkel cash betalen!

 

Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen.

 

------------------------------------------------------------------

 

Menu voor woensdag 18 en donderdag 19 september 2019

Kalfsvlees met tonijnmayonaise en kappertjes

*

Skrei

Krokantje parmaham

Spaghettipompoen

*

Moelleux van chocolade met siroop van sinaas-amaretto

 

Menu voor donderdag 26 september 2019

Gebakken ganzenlever met appeltjes en jus van Calvados

*

Kippenfilet met mozzarella, zongedroogde tomaatjes en basilicum

Pasta

*

Carpaccio van ananas en witte chocolademousse

 

 Menu voor woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 

Currysoep met mosseltjes en tomatenblokjes

*

Zeetong

Zalm

Spinazie

Aardappeltonnetjes met witte wijnsaus

*

Panna cotta dulcey

 

 Menu voor woensdag 9 oktober 2019

Bladerdeeg met gekarameliseerde witloof en geitenkaas

*

Ossehaas

Warme tomaat

Pompoen

Frietjes met peperroomsaus

*

Banaan met sinaasappelsaus en Grand-Marnier

 

Menu voor woensdag 16 en donderdag 17 oktober 2019

Cocktail van kip, ananas, ei en tomaat

*

Groene waterzooi

Kabeljauw

Aardappeltonnetjes

*

Gegratineerd fruit

 

Menu voor woensdag 23 oktober 2019

Slaatje van mosseltjes met een tomatenvinaigrette

*

Varkenshaasje

Puree

Snijbonen

Jus van honing-tijm

*

Gebrande room

 

Menu voor woensdag 6 en donderdag 7 november 2019

Fazantenroomsoep met gekonfijte kastanjes

*

Zesrib

Slaatje met tomaat

Stro-aardappelen met béarnaise

*

Bladerdeeg met appel en kaneelijs

 

 Menu voor woensdag 13 en donderdag 14 november 2019

Consommé met bosduif en knolselder

*

Zeetong in botersaus

Waterkers, tomaat en champignonkop

Aardappeltonnetjes

*

Chocolademousse

 

 

 

Menu voor woensdag 20 en donderdag 21 november 2019

Sint-jacobsnootjes met paprika in beurre blanc

*

Kalfsschenkel

Tomaat en groenten brunoise

Spaghetti

*

Flensje met sinaasappel en vanilleroomijs

 

Menu voor woensdag 27 en donderdag 28 november 2019

Scampi met paprika, tomaten en cognac

*

Wilde eend

Boschampignons

Jus van whisky

*

Chocoladesabayon met koffieroomijs

 

Menu voor woensdag 4 en donderdag 5 december 2019

Aardpeersoep met truffel

*

Slibtongetjes

Slaatje

Frietjes

*

Panna cotta met mango

 

Menu voor woensdag 11 december 2019

Butternutpompoensoep met gerookte ham en hazelnoot

*

Everzwijnnootjes in wildroomsaus

Spruitjes en knolselder

Amandelkroketjes

*

Sabayon en sorbet van kersen

 

Menu voor woensdag 18 december 2019

Consommé met kwartel en pompoenbolletjes

*

Hertenkalf met wildpepersaus

Witloof

Butternutgratin

*

Bosvruchtenmousse

 

Menu voor woensdag 8 en donderdag 9 januari 2020

Tartaar van rauwe en gerookte zalm met avocado en komkommer

*

Stoofpotje van wild

Wortel, spruitjes, raapjes en veenbessen

Kroketten

*

3 x bavarois

 

Menu voor woensdag 15 en donderdag 16 januari 2020

Kaaskroket met peterselie en citroen

*

Gegrilde zalm met prei en mosterdsaus

Mousselineaardappelen

*

Condérijst met gebakken peperkoek en rood fruit

 

Menu voor woensdag 22 en donderdag 23 januari 2020

Roomsoep met paling en bieslook

*

Kalfshaasje

Prosciutto en gorgonzola

Tagliatelli

*

Gegratineerde appel met kaneelijs

 

Menu voor woensdag 29 en donderdag 30 januari 2020

Tartaar van rode biet met gerookte paling en zure room

*

Lamsfilet

Duxelle van champignon

En croûte

*

Geparfumeerde ananas

 

Menu voor woensdag 5 en donderdag 6 februari 2020

Quiche van tomaat, mozzarella en basilicum

*

Roodbaars

Paprika en enkel

Aardappel

*

Soesjes met vanilleroomijs en chocoladesaus

 

Menu voor woensdag 12 en donderdag 13 februari 2020

Tomatensoep met verse seizoengroenten, spek en look

*

Steak bearnaise

Slaatje

Brugaardappelen

*

Chocolade, kumquat en yoghurtsorbet

 

Menu voor woensdag 19 februari 2020

Forelfilet met broccoli en witte wijnsaus

*

Varkenshaasje met mosterdsaus

Boontjes met spek

Kroketjes

*

Gebrande room en praliné

 

Menu voor woensdag 4 en donderdag 5 maart 2020

Terrine Noordzeevisser met romige paprikadressing

*

Piepkuiken met zilveruitjes, champignons en spek

Kasteelaardappelen

*

Flensje met appel en vanilleroomijs

 

Menu voor woensdag 11 en donderdag 12 maart 2020

Bisque van garnalen

*

Lamskroon

Verse erwten

Aardappelgratin

*

Ananas met gember en vanilleroomijs

 

Menu voor woensdag 18 en donderdag 19 maart 2020

Paprikasoep met kip en mascarpone

*

Kreeft met mosterd, sjalot en peterselie in witte wijnsaus

*

Yoghurtmousse met banaan en esdoornsiroop

 

Menu voor woensdag 25 en donderdag 26 maart 2020

Kalfstartaar met sint-jakobsnoot, avocadocrème, kapperappel en basilicumolie

*

Varkenswangetjes met lente-ui

Oosterse champignon

*

Cremeux van chocolade met sinaasappel en crumble

 

Menu voor woensdag 1 april 2020

Roomsoep met kip, ossentong, ham en champignon

*

Slibtongetjes

Slaatje

Frietjes

*

Panna cotta met framboos

 

Menu voor woensdag 22 en donderdag 23 april 2020

Carpaccio van runds en crème van ganzenlever, met ruccola en pijnboompitten

*

Gegrilde hondshaai

Gekonfijte buikspek

Dashi

-

Flensje met banketbakkersroom en chocolade saus

 

Menu voor woensdag 29 en donderdag 30 april 2020

Oestersoep met groene asperge

*

Gegrild kip met warme tomaat, geroosterd spek en champignon

Duivelsaus

Stro-aardappel

*

Verse fruitsalade

 

Menu voor woensdag 6 en donderdag 7 mei 2020

Asperge met gerookte zalm en mousselinesaus

*

Kalfsfilet met jonge wortel en lente-ui in rode wijnsaus

*

Soepje rood fruit met yoghurtijs

 

Menu voor woensdag 13 en donderdag 14 mei 2020

Asperge in botersaus met gekookt ei en peterselie

*

Linguini met scampi, venkel, courgette, honingtomaat en saffraan

*

Mascarpone met amaretto, aardbeien en lange vingers

 

Menu voor woensdag  20 mei 2020

Zalmpraline met geitenkaas, avocado en Granny Smtih

*

Chateaubriand

Groentekrans

Madeira

Amandelkroket

*

Aardbeien, limoen en basilicum

 

Menu voor woensdag 27 en donderdag 28 mei 2020

Consommé met garnalen en zeekraal

*

Gegrilde zalm

Asperges

Mousseline

Nieuw patatjes

*

Vanilleroomijs met aardbeien

 

Menu voor woensdag 3 en donderdag 4 juni 2020

Gegratineerde oester met prei en champagnesaus

*

Gevuld varkenshaasje

Wortel en boontjes

Portosaus

Aardappel Anna

*

Sabayon met aardbeien en vanilleroomijs

 

Menu voor woensdag 10 en donderdag 11 juni 2020

Aspergeroomsoep met groene punten

*

Kabeljauw

Boontjes, cantharel, courgette, tomaat en olijfolie

Vanilleroomijs met balsamico en aardbeien