Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Restaurant Spoor 37

Beste klant van Werkend Leren Antwerpen Noord,

U bent welkom op dinsdag en donderdag om de gerechten, die onze jongeren van de opleiding keukenmedewerker en hulpkok bereiden, te komen degusteren.

U wordt vriendelijk ontvangen en bediend, in het didactisch restaurant Spoor 37, door de jongeren van de opleiding hulpkelner en kelner.

In samenwerking met de jongeren van bakkerij worden er vers gebakken broodjes voorzien.

De jongeren van de opleiding chocolademedewerker zorgen voor een fijne praline voor bij de koffie.

Reserveer minstens 2 dagen op voorhand, graag tijdig een seintje vooraf bij annulering.

Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen of vegetarisch.

Voor een 4 gangen menu met aperiefhapje betaalt u € 25 (exclusief dranken).
Er is ook de mogelijkheid voor een Quick Lunch, bestaande uit het hoofdgerecht en 1 drankje voor de prijs van € 12.
Voor enkele visgerechten wordt een dagprijs gevraagd.

Nieuwe openingsuren
Wij verwelkomen jullie graag om 12.10 u zodat de dienst tijdig kan worden afgerond om 14.30.

Betalen met banccontact mogelijk.

Om te reserveren voor ons restaurant Spoor 37 in de Bredastraat 35-37, bel naar 03 201 25 26 of mail naar horecanoord@werkendleren.be

 

Dinsdag Donderdag
22/09/2020 24/09/2020
  • APPEL PASTINAAKSOEP
  • RUNDSREEPJES MET TOMATENSLAATJE
  • VARKENSHAASJE MET SPINAZIE
  • ZOETE AARDAPPELPUREE
  • ANANASSALADE MET VERSE MUNT
  • APPEL PASTINAAKSOEP
  • RUNDSREEPJES MET TOMATENSLAATJE
  • VARKENSHAASJE MET SPINAZIE
  • ZOETE AARDAPPELPUREE
  • ANANASSALADE MET VERSE MUNT
29/09/2020 01/10/2020
  • KALFSTARTAAR MET PANNA COTTA
  • ZEEDUIVEL MET RISOTTO
  • POMPOEN EN CHORIZO
  • CREME BRULEE MET PEPERKOEK
  • KALFSTARTAAR MET PANNA COTTA
  • ZEEDUIVEL MET RISOTTO
  • POMPOEN EN CHORIZO
  • CREME BRULEE MET PEPERKOEK
06/10/2020 08/10/2020
  • CREME AGNES SOREL
  • ENTRECOTE BEARNAISE
  • GEMENGDE SALADE
  • VERSE FRITTEN
  • ECLAIR 2.0
  • CREME AGNES SOREL
  • ENTRECOTE BEARNAISE
  • GEMENGDE SALADE
  • VERSE FRITTEN
  • ECLAIR 2.0
13/10/2020 15/10/2020
  • KALFSHAAS MET AUBERGINEPUREE
  • GEROOSTERDE KIP
  • STAMPPOT VAN WITTE KOOL
  • GEROOSTERDE PASTINAAK
  • HAVANNA TAARTJE
  • KALFSHAAS MET AUBERGINEPUREE
  • GEROOSTERDE KIP
  • STAMPPOT VAN WITTE KOOL
  • GEROOSTERDE PASTINAAK
  • HAVANNA TAARTJE
20/10/2020 22/10/2020
  • KERRIESCAMPI MET TARTAAR VAN APPEL
  • EVERZWIJNFILET MET RODE PORTSAUS
  • AARDAPPELROSTI
  • ROLBISCUIT MET CHOCOLADEMOUSSE
  • KERRIESCAMPI MET TARTAAR VAN APPEL
  • EVERZWIJNFILET MET RODE PORTSAUS
  • AARDAPPELROSTI
  • ROLBISCUIT MET CHOCOLADEMOUSSE
27/10/2020 29/10/2020

RESTAURANT GESLOTEN

OPEN KLASSENRAAD

RESTAURANT GESLOTEN

OPEN KLASSENRAAD

HERFSTVAKANTIE
10/11/2020 12/11/2020

RESTAURANT GESLOTEN

OPEN KLASSENRAAD

RESTAURANT GESLOTEN

OPEN KLASSENRAAD

17/11/2020 19/11/2020
  • GARNAALCOCKTAIL
  • VARKENSWANG MET TRAPPIST
  • GRATIN VAN POMPOEN EN KNOLSELDER
  • CREME BRULEE MET VRUCHTEN
  • GARNAALCOCKTAIL
  • VARKENSWANG MET TRAPPIST
  • GRATIN VAN POMPOEN EN KNOLSELDER
  • CREME BRULEE MET VRUCHTEN
24/11/2020 26/11/2020
  • VERLOREN BROOD MET GEROOKTE ZALM
  • ROLLADE VAN DUIF MET WITLOOF
  • KRUIDENKROKETTEN
  • BROWNIE VAN POMPOEN
  • VERLOREN BROOD MET GEROOKTE ZALM
  • ROLLADE VAN DUIF MET WITLOOF
  • KRUIDENKROKETTEN
  • BROWNIE VAN POMPOEN
01/12/2020 03/12/2020

WILDMENU

  • TORTELINI MET BOSDUIF,PERCORINO EN JUS VAN BALSAMICO
  • REE MET MOUSSELINE VAN KNOLSELDER, KWEEPEREN MOUSSE EN ZILVERUITJES
  • STOOFPEERTJE MET AMANDELCRÉME EN KOUDE SABAYON VAN KANEEL

WILDMENU

  • TORTELINI MET BOSDUIF,PERCORINO EN JUS VAN BALSAMICO
  • REE MET MOUSSELINE VAN KNOLSELDER, KWEEPEREN MOUSSE EN ZILVERUITJES
  • STOOFPEERTJE MET AMANDELCRÉME EN KOUDE SABAYON VAN KANEEL
08/12/2020 10/12/2020

WILDMENU

  • SOEPJE VAN WILD MET
  • BOSPADDESTOELEN EN TRUFFELSCHUIM
  • HERTEKALF MET PEPERKOEKKORST,
  • STRUCTUUR VAN POMPOEN
  • CRÉPE SUZETTE 2,0

WILDMENU

  • SOEPJE VAN WILD MET
  • BOSPADDESTOELEN EN TRUFFELSCHUIM
  • HERTEKALF MET PEPERKOEKKORST,
  • STRUCTUUR VAN POMPOEN
  • CRÉPE SUZETTE 2,0
15/12/2020 17/12/2020

RESTAURANT GESLOTEN

KERSTFEEST JONGEREN

RESTAURANT GESLOTEN

KERSTFEEST JONGEREN

KERSTVAKANTIE
05/01/2021 07/01/2021

RESTAURANT GESLOTEN

RESTAURANT GESLOTEN

12/01/2021 14/01/2021
  • RAAPJESSOEP MET GEROOKTE ZALM
  • LAMSKROON MET SAVOOI
  • WITLOOFROLLETJES MET MOSTERDPUREE
  • ZWARTE WOUDTAART 2,0
  • RAAPJESSOEP MET GEROOKTE ZALM
  • LAMSKROON MET SAVOOI
  • WITLOOFROLLETJES MET MOSTERDPUREE
  • ZWARTE WOUDTAART 2,0
19/01/2021 21/01/2021

RESTAURANT GESLOTEN

WEEK VAN DE WEERBAARHEID

RESTAURANT GESLOTEN

WEEK VAN DE WEERBAARHEID

26/01/2021 28/01/2021
  • GRAVED LAX MET APPEL
  • BLOEMKOOL MET BRANDADE VAN
  • KABELJAUW EN GRIJZE GARNALEN
  • SABAYON MET VANILLEIJS
  • GRAVED LAX MET APPEL
  • BLOEMKOOL MET BRANDADE VAN
  • KABELJAUW EN GRIJZE GARNALEN
  • SABAYON MET VANILLEIJS