Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Restaurant Spoor 37

Beste klant van Werkend Leren Antwerpen Noord,

U bent welkom op dinsdag en donderdag om de gerechten, die onze jongeren van de opleiding keukenmedewerker en hulpkok bereiden, te komen degusteren.

Denk eraan dat wij de regels van de Horeca moeten volgen. Dit wil zeggen dat u ook bij ons het COVID SAFE TICKET moet kunnen voorleggen.

U wordt vriendelijk ontvangen en bediend, in het didactisch restaurant Spoor 37, door de jongeren van de opleiding hulpkelner en kelner.

In samenwerking met de jongeren van bakkerij worden er vers gebakken broodjes voorzien.

De jongeren van de opleiding chocolademedewerker zorgen voor een fijne praline voor bij de koffie.

Reserveer minstens 2 dagen op voorhand, graag tijdig een seintje vooraf bij annulering.

Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen of vegetarisch.

Voor een 4 gangen menu met aperiefhapje betaalt u € 25 (exclusief dranken).
Er is ook de mogelijkheid voor een Quick Lunch, bestaande uit het hoofdgerecht en 1 drankje voor de prijs van € 12.
Voor enkele visgerechten wordt een dagprijs gevraagd.

Nieuwe openingsuren
Wij verwelkomen jullie graag om 12.10 u zodat de dienst tijdig kan worden afgerond om 14.30.

Betalen met bancontact mogelijk.

Om te reserveren voor ons restaurant Spoor 37 in de Bredastraat 35-37, bel naar 03 201 25 26 of mail naar horecanoord@werkendleren.be

 

Dinsdag Donderdag
11 januari 2022 13 januari 2022
  • Taco's van rode biet met geitenkaas & paling
  • Geschroeide sint-jakobsschelpen met salsa en kruidensalade
  • Gevulde kipfilet met mosterd
  • Millefeuille van chocolade met frambozen- en witte chocolademousse
  • Taco's van rode biet met geitenkaas & paling
  • Geschroeide sint-jakobsschelpen met salsa en kruidensalade
  • Gevulde kipfilet met mosterd
  • Millefeuille van chocolade met frambozen- en witte chocolademousse
18 januari 2022 20 januari 2022
  • Champignonvelouté met gegrilde zalm en dooierzwam
  • Langoustine met  fregola sarda
    Langoustine jus en Barilotto kaas
  • Kip en cantharelles met champagne sojasaus
  • Appeltaartje met vanille en speculaasijs
  • Champignonvelouté met gegrilde zalm en dooierzwam
  • Langoustine met  fregola sarda
    Langoustine jus en Barilotto kaas
  • Kip en cantharelles met champagne sojasaus
  • Appeltaartje met vanille en speculaasijs
25 januari 2022 27 januari 2022

KREEFTMENU 50€ 
QUICK LUNCH 25€

  • Espuma van kreeftensoep met tomaat en grijze garnalen
  • Kreeft- en groententaartje
  • Kreeft met kalfszwezerik
    peterseliewortel, spinazie en pommes fondant
  • Chocolade brownie met zijn garnituren

KREEFTMENU 50€ 
QUICK LUNCH 25€

  • Espuma van kreeftensoep met tomaat en grijze garnalen
  • Kreeft- en groententaartje
  • Kreeft met kalfszwezerik
    peterseliewortel, spinazie en pommes fondant
  • Chocolade brownie met zijn garnituren
1 februari 2022 3 februari 2022

Klassenraden

Klassenraden

8 februari 2022 10 februari 2022
  • Panna cotta van kokosmelk met mango-ananas-salsa
  • Carpacciorolletjes met rucolasalade
  • Aardappelcurry met zeebaars
  • Engelse trifle
  • Panna cotta van kokosmelk met mango-ananas-salsa
  • Carpacciorolletjes met rucolasalade
  • Aardappelcurry met zeebaars
  • Engelse trifle
15 februari 2022 17 februari 2022
  • Tomaat kaneelsoep 
  • Garnaalcocktail 2.0
  • Varkenswangen trappist
    Gratin  pompoen en knolselder
  • Creme brulee rode vruchten
  • Tomaat kaneelsoep 
  • Garnaalcocktail 2.0
  • Varkenswangen trappist
    Gratin  pompoen en knolselder
  • Creme brulee rode vruchten
22 febuari 2022 24 februari 2022
  • Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met sinaasmarinade en crème van humus
  • Het neusje van de zalm met groene aspergecrème en  basilicummayonaise
  • Noorse skreihaas met structuren van pastinaak
  • Chocolade met geïmpregneerde peer
    Crème Namelaka van karamel en hazelnoot
  • Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met sinaasmarinade en crème van humus
  • Het neusje van de zalm met groene aspergecrème en  basilicummayonaise
  • Noorse skreihaas met structuren van pastinaak
  • Chocolade met geïmpregneerde peer
    Crème Namelaka van karamel en hazelnoot
KROKUSVAKANTIE
8 maart 2022 10 maart 2022
  • Amuse  van de chef
  • Consommé van garnalen met tortellini van ricotta en makreel
  • Buikspek en coquilles met een Hollandaise van Sambai azijn en beurre noisette
  • Crémeux van bloedsinaasappel met chocolade Karamel, vanille en koffie-kombucha
  • Amuse  van de chef
  • Consommé van garnalen met tortellini van ricotta en makreel
  • Buikspek en coquilles met een Hollandaise van Sambai azijn en beurre noisette
  • Crémeux van bloedsinaasappel met chocolade Karamel, vanille en koffie-kombucha
15 maart 2022 17 maart 2022
  • Buikspek en coquilles met een hollandaise van sambai en beurre noisette
  • Bisque geparfumeerd met basilicum
  • Filet van poulet de bourgogne, risotto met bloemkool, wortelzalf
  • Gefrituurde camembert met rode biet salade, dennenhoning en pesto
  • Buikspek en coquilles met een hollandaise van sambai en beurre noisette
  • Bisque geparfumeerd met basilicum
  • Filet van poulet de bourgogne, risotto met bloemkool, wortelzalf
  • Gefrituurde camembert met rode biet salade, dennenhoning en pesto
22 maart 2022 24 maart 2022
  • Geroosterde wortelsoep met cashewnoten, geitenkaas en lentegroenten
  • Fricassee van eekhoorntjesbrood
    Ravioli van Fontina kaas en peterseliesaus
  • Gepaneerd eitje met sesam, bloemkoolmousseline en girolles
  • Aardbeienbavarois met frambozenmacarons venkel en groene appel
  • Geroosterde wortelsoep met cashewnoten, geitenkaas en lentegroenten
  • Fricassee van eekhoorntjesbrood
    Ravioli van Fontina kaas en peterseliesaus
  • Gepaneerd eitje met sesam, bloemkoolmousseline en girolles
  • Aardbeienbavarois met frambozenmacarons venkel en groene appel
29 maart 2022 31 maart 2022
  • Consommé van garnalen met tortellini van ricotta en makreel 
  • Kort gebakken tonijn, aspergemousse, asperges
  • Gegrilde kalfsfilet en asperges, morieljes, pommes soufflés en heldere uien jus
  • Razend lekker rabarber dessert
  • Consommé van garnalen met tortellini van ricotta en makreel 
  • Kort gebakken tonijn, aspergemousse, asperges
  • Gegrilde kalfsfilet en asperges, morieljes, pommes soufflés en heldere uien jus
  • Razend lekker rabarber dessert
PAASVAKANTIE
19 april 2022 21 april 2022

Klassenraad

Klassenraad

26 april 2022 28 april 2022
  • Krielaardappel met witte asperge, garnalen en kwartelei
  • King krab met avocado, kokos en groene asperge
  • Gegrild kalf met asperge, miso, paddenstoel
  • Kaasschotel of Irish Coffee
  • Krielaardappel met witte asperge, garnalen en kwartelei
  • King krab met avocado, kokos en groene asperge
  • Gegrild kalf met asperge, miso, paddenstoel
  • Kaasschotel of Irish Coffee