Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Restaurant Spoor 37

Beste klant van Werkend Leren Antwerpen Noord,

U bent welkom op dinsdag en donderdag om de gerechten, die onze jongeren van de opleiding keukenmedewerker en hulpkok bereiden, te komen degusteren.

U wordt vriendelijk ontvangen en bediend, in het didactisch restaurant Spoor 37, door de jongeren van de opleiding hulpkelner en kelner.

In samenwerking met de jongeren van bakkerij worden er vers gebakken broodjes voorzien.

De jongeren van de opleiding chocolademedewerker zorgen voor een fijne praline voor bij de koffie.

Reserveer minstens 2 dagen op voorhand, graag tijdig een seintje vooraf bij annulering.

Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen of vegetarisch.

Voor een 4 gangen menu met aperiefhapje betaalt u € 25 (exclusief dranken).
Er is ook de mogelijkheid voor een Quick Lunch, bestaande uit het hoofdgerecht en 1 drankje voor de prijs van € 12.
Voor enkele visgerechten wordt een dagprijs gevraagd.

Nieuwe openingsuren
Wij verwelkomen jullie graag om 12.10 u zodat de dienst tijdig kan worden afgerond om 14.30.

Betalen met bancontact mogelijk.

Om te reserveren voor ons restaurant Spoor 37 in de Bredastraat 35-37, bel naar 03 201 25 26 of mail naar horecanoord@werkendleren.be

 

Dinsdag Donderdag
5 januari 2021 7 januari 2021

THEORIE

THEORIE

12 januari 2021 14 januari 2021
  • BRUCHETTA MET GUACUMOLE
  • RAAPJESSOEP GEROOKTE ZALM
  • LAMSKROON MET SAVOOI
  • ZWARTE WOUDTAART
  • BRUCHETTA MET GUACUMOLE
  • RAAPJESSOEP GEROOKTE ZALM
  • LAMSKROON MET SAVOOI
  • ZWARTE WOUDTAART
19 januari 2021 21 januari 2021

Week van de weerbaarheid

Week van de weerbaarheid

26 januari 2021 28 januari 2021
  • CAPPUCHINO VAN SCAMPI
  • GRAVLAX MET APPEL
  • BLOEMKOOL MET BRANDADA KROKETJE VAN KABELJAUW EN GRIJZE GARNALEN
  • SABAYON VANILLE IJS
  • CAPPUCHINO VAN SCAMPI
  • GRAVLAX MET APPEL
  • BLOEMKOOL MET BRANDADA KROKETJE VAN KABELJAUW EN GRIJZE GARNALEN
  • SABAYON VANILLE IJS
2 februari 2021 4 februari 2021
  • FEESTELIJKE FAZANTSALADE
  • SOEPJE VAN WILD MET BOSPADDENSTOELEN EN TRUFFELSCHUIM 
  • HERTEKALF MET PEPERKOEKKORST, STRUCTUUR VAN POMPOEN EN AMANDELKROKETTEN
  • CRÈPE SUZETTE 2.0
  • FEESTELIJKE FAZANTSALADE
  • SOEPJE VAN WILD MET BOSPADDENSTOELEN EN TRUFFELSCHUIM 
  • HERTEKALF MET PEPERKOEKKORST, STRUCTUUR VAN POMPOEN EN AMANDELKROKETTEN
  • CRÈPE SUZETTE 2.0
9 februari 2021 11 februari 2021
  • GEGRILDE KRAMIEK MET WILDPATÉ EN PERENCHUTNEY
  • TORTELINNI MET BOSDUIF EN JUS VAN BALSAMICO
  • REE MET MOUSELINE VAN KNOLSELDER KWEEPEER MOUSSE EN ZILVERUITJES
  • STOOFPEERTJE MET AMANDELCRÉME EN KOUDE SABAYON VAN KANEEL
  • GEGRILDE KRAMIEK MET WILDPATÉ EN PERENCHUTNEY
  • TORTELINNI MET BOSDUIF EN JUS VAN BALSAMICO
  • REE MET MOUSELINE VAN KNOLSELDER KWEEPEER MOUSSE EN ZILVERUITJES
  • STOOFPEERTJE MET AMANDELCRÉME EN KOUDE SABAYON VAN KANEEL
KROKUSVAKANTIE
23 februari 2021 25 februari 2021
  • TOMAAT KANEELSOEP
  • GARNAALCOCKTAIL 2.0 
  • VARKENSWANGEN TRAPPIST
  • GRATIN  POMPOEN EN KNOLSELDER
  • CREME BRULEE RODE VRUCHTEN
  • TOMAAT KANEELSOEP
  • GARNAALCOCKTAIL 2.0 
  • VARKENSWANGEN TRAPPIST
  • GRATIN  POMPOEN EN KNOLSELDER
  • CREME BRULEE RODE VRUCHTEN
2 maart 2021 4 maart 2021
  • BURGER VAN COUSCOUS
  • VERLOREN BROOD GEROOKTE ZALM
  • ROLLADE VAN DUIF
  • KRUIDENKROKETTEN
  • WITLOOF
  • BROWNIE MET POMPOEN
  • BURGER VAN COUSCOUS
  • VERLOREN BROOD GEROOKTE ZALM
  • ROLLADE VAN DUIF
  • KRUIDENKROKETTEN
  • WITLOOF
  • BROWNIE MET POMPOEN
9 maart 2021 11 maart 2021
  • VENKELSOEP TRAPPIST
  • TOURNEDOS VAN ZALM EN DILLE
  • NOORDZEETONG MEUNIERE
  • VERSE FRITTEN
  • MISERABLE
  • VENKELSOEP TRAPPIST
  • TOURNEDOS VAN ZALM EN DILLE
  • NOORDZEETONG MEUNIERE
  • VERSE FRITTEN
  • MISERABLE
16 maart 2021 18 maart 2021
  • KREEFTEN MENU
  • ESPUMA VAN KREEFTENSOEP MET TOMAAT EN GRIJZE GARNALEN
  • KREEFT- EN GROENTENTAARTJE
  • KREEFT MET KALFSZWEZERIK, PETERSELIEWORTEL, SPINAZIE EN POMMES FONDANT
  • CHOCOLADE BROWNIE MET ZIJN GARNITUREN
  • KREEFTEN MENU
  • ESPUMA VAN KREEFTENSOEP MET TOMAAT EN GRIJZE GARNALEN
  • KREEFT- EN GROENTENTAARTJE
  • KREEFT MET KALFSZWEZERIK, PETERSELIEWORTEL, SPINAZIE EN POMMES FONDANT
  • CHOCOLADE BROWNIE MET ZIJN GARNITUREN
23 maart 2021 25 maart 2021
  • KRIELAARDAPPEL, WITTE ASPERGES , GARNALEN, KWARTELEI
  • KING KRAB, AVOCADO, KOKOS, GROENE ASPERGE
  • GEGRILD KALF, ASPERGE, MISO, PADDENSTOELEN
  • ASPERGE PANNA COTA, FRAMBOOS, RABARBER EN WITTE CHOCOLADE
  • KRIELAARDAPPEL, WITTE ASPERGES , GARNALEN, KWARTELEI
  • KING KRAB, AVOCADO, KOKOS, GROENE ASPERGE
  • GEGRILD KALF, ASPERGE, MISO, PADDENSTOELEN
  • ASPERGE PANNA COTA, FRAMBOOS, RABARBER EN WITTE CHOCOLADE
30 maart 2021 1 april 2021

OPWERKWEEK / POETS

OPWERKWEEK / POETS

PAASVAKANTIE
20 april 2021 22 april 2021

OPEN KLASSENRAAD

OPEN KLASSENRAAD

27 april  2021 29 april 2021
  • ROMIGE ASPERGESOEP MET GEROOKTE PALING
  • ASPERGES MET GANZELEVER EN TUINBONEN
  • ZACHT GEGAARDE ZALM MET HARINGEITJES JONGE PREI, KROKANTE CHIPS , PETERSELIECOULIS EN SAUS OP BASIS VAN HOEGAARDE
  • ASPERGETOMPOUCE MET ZIJN GARNITUREN
  • ROMIGE ASPERGESOEP MET GEROOKTE PALING
  • ASPERGES MET GANZELEVER EN TUINBONEN
  • ZACHT GEGAARDE ZALM MET HARINGEITJES JONGE PREI, KROKANTE CHIPS , PETERSELIECOULIS EN SAUS OP BASIS VAN HOEGAARDE
  • ASPERGETOMPOUCE MET ZIJN GARNITUREN
4 mei 2021 6 mei 2021

EINDWERK LEERLING ?

EINDWERK LEERLING ?

11 mei 2021 13 mei 2021

EINDWERK LEERLING ?

EINDWERK LEERLING ?

18 mei 2021 20 mei 2021

EINDWERK LEERLING ?

EINDWERK LEERLING ?

25 mei 2021 27 mei 2021

EINDWERK LEERLING ?

EINDWERK LEERLING ?

1 juni 2021 3 juni 2021

VERASSINGSMENU

VERASSINGSMENU

8 juni 2021 10 juni 2021

OPWERKWEEK

OPWERKWEEK