Werkend Leren Antwerpen

Centrum voor Deeltijds Onderwijs

Restaurant Spoor 37

Beste klant van Werkend Leren Antwerpen Noord,

U bent welkom op dinsdag en donderdag om de gerechten, die onze jongeren van de opleiding keukenmedewerker en hulpkok bereiden, te komen degusteren.

U wordt vriendelijk ontvangen en bediend, in het didactisch restaurant Spoor 37, door de jongeren van de opleiding hulpkelner en kelner.

In samenwerking met de jongeren van bakkerij worden er vers gebakken broodjes voorzien.

De jongeren van de opleiding chocolademedewerker zorgen voor een fijne praline voor bij de koffie.

Reserveer minstens 2 dagen op voorhand, graag tijdig een seintje vooraf bij annulering.

Breng ons op voorhand zeker op de hoogte als we rekening moeten houden met eventuele allergenen of vegetarisch.

Voor een 4 gangen menu met aperiefhapje betaalt u € 25 (exclusief dranken).
Er is ook de mogelijkheid voor een Quick Lunch, bestaande uit het hoofdgerecht en 1 drankje voor de prijs van € 12.
Voor enkele visgerechten wordt een dagprijs gevraagd.

Nieuwe openingsuren
Wij verwelkomen jullie graag om 12.10 u zodat de dienst tijdig kan worden afgerond om 14.30.

Betalen met banccontact mogelijk.

Om te reserveren voor ons restaurant Spoor 37 in de Bredastraat 35-37, bel naar 03 201 25 26 of mail naar horecanoord@werkendleren.be

September / Oktober

November

December

Dinsdag 10/09/2019 en donderdag 12/09/2019

  • APPEL PASTINAAKSOEP
  • RUNDSREEPJES MET TOMATENSLAATJE
  • VARKENSHAASJE MET SPINAZIE
  • ZOETE AARDAPPELPUREE
  • ANANASSALADE MET VERSE MUNT

In verband met eventuele werkzaamheden in de keuken is het mogelijk dat het restaurant op  24 september opent.

Dinsdag 17/09/2019 en donderdag 19/09/2019

Restaurant gesloten

Dinsdag 24/09/2019 en donderdag 26/09/2019

  • SLAATJE VAN GRIJZE GARNALEN
  • KALFSTARTAAR MET PANNA COTTA
  • ZEEDUIVEL
  • RISOTTO MET POMPOEN EN CHORIZO
  • MOUSSELINESAUS
  • CREME BRULEE MET PEPERKOEK

Dinsdag 01/10/2019 en donderdag 03/10/2019

  • PRALINE VAN GEITENKAAS
  • CHAMPIGNON KIPPENROOMSOEP
  • ENTRECOTE BEARNAISE
  • GEMENGDE SALADE
  • VERSE FRITTEN
  • ECLAIRS MET CHOCOLADEPUDDING

Dinsdag 08/10/2019 en donderdag 10/10/2019

  • CAPPUCINO VAN ERWTEN MET KRAB
  • KALFSHAAS MET AUBERGINEPUREE
  • GEROOSTERDE KIP
  • STAMPPOT VAN WITTE KOOL
  • GEROOSTERDE PASTINAAK
  • HAVANA TAARTJE

Dinsdag 15/10/2019 en donderdag 17/10/2019

Restaurant gesloten

Dinsdag 22/10/2019 en donderdag 24/10/2019

  • KERRIESCAMPI MET TARTAAR VAN APPEL
  • KOOLSOEP MET KIKKERERWTEN
  • EVERZWIJNFILET MET RODE PORTOSAUS
  • WORTELMOUSSELINE
  • ROSTI VAN RAMMENAS
  • ROLBISCUIT METY CHOCOLADEMOUSSE

Dinsdag 05/11/2019 en donderdag 07/11/2019

  • GARNAALCOCKTAIL 2.0
  • TOMAAT KANEELSOEP
  • VARKENSWANGEN TRAPPIST
  • GRATIN  POMPOEN EN KNOLSELDER
  • CREME BRULEE RODE VRUCHTEN

Dinsdag 12/11/2019 en donderdag 14/11/2019

  • BURGER VAN COUSCOUS
  • VERLOREN BROOD GEROOKTE ZALM
  • ROLLADE VAN DUIF
  • KRUIDENKROKETTEN
  • WITLOOF
  • BROWNIE MET POMPOEN

Dinsdag 19/11/2019 en donderdag 21/11/2019

  • RAAPJESSOEP GEROOKTE ZALM
  • BRUCHETTA MET GUACUMOLE
  • REEKOTELETJES MET SAVOOI
  • ZWARTE WOUDTAART

Donderdag 26/11/2019 en donderdag 28/11/2019

  • CAPPUCHINO VAN SCAMPI
  • GRAVLAX MET APPEL
  • STRUISVOGEL PORTOSAUS
  • AARDAPPELGRATIN
  • SABAYON VANILLE IJS

Dinsdag 03/12/2019 en donderdag 05/12/2019

  • VENKELSOEP TRAPPIST
  • TOURNEDOS VAN ZALM EN DILLE
  • NOORDZEETONG MEUNIERE
  • VERSE FRITTEN
  • MISERABLE

Dinsdag 10/12/2019 en donderdag 12/12/2019

  • CREME BRULEE GEKONFIJTE TOMAAT
  • WILDPATE MET AUINCONFITUUR
  • WILDSTOOFPOTJE
  • WINTERGROENTEN
  • KERSTGEBAK

Dinsdag 17/12/2019 en donderdag 19/12/2019

Restaurant gesloten