Willem Tell

kleuter- en lagere school

Contact

Adres

Kruisboogstraat 49

2180 Antwerpen

T 03 291 17 30

willem.tell@stedelijkonderwijs.be

Show on map

Via openbaar vervoer

Aan de Fr.Rooseveltplaats neem je aan perron 22 de bus 720. Die rijdt meestal tot aan de straat aan de achterkant van onze school. Groot Hagelkruis. Aan "Het Frituurtje" kan je dan een doodlopend straatje in en dat leidt naar onze school. 's Morgens en 's avonds kan je dan binnen langs de achterpoort. Tijdens de schooluren wandel je tot aan de voorkant van de school en bel je aan de voordeur.

Als je een afstap gemist hebt dan kan je ook nog afstappen bij de volgende 3 haltes die vlak bij de school liggen.

Bus 775 doet dezelfde route maar die rijdt niet zo vaak.

Bus 770 rijdt langs de kerk van Ekeren maar dan moet je aan de kerk afstappen en te voet verder wandelen naar de school. Dat duurt ongeveer 15 minuten.

Via velo

Als je van het centrum van de stad komt dan rij je met de fiets naar de Ekerse Steenweg. Aan lichten van het grote kruispunt aan de GB rij je naar links (Ferdinand Verbieststraat). Tot aan de broodjeszaak "Het Knabbeltje". Daar ga je rechtsaf en rij je weer tot aan de lichten. Aan de overkant zie je "Het Frituurtje". In dat doodlopende straatje mag je fietsen en dan kom je aan de achterzijde van de school.

Via auto

Komende van Antwerpen: Via de A12 vanuit Antwerpen richting Bergen op Zoom. Uitrit 19 richting Ekeren. Via Luithagen over de viaduct en dan meteen naar links (U-bocht). De eerste straat rechts is een eenrichtingstraat dus moet je verder. de tweede straat is een doodlopende straat dus je rijdt verder tot aan de volgende straat daar moet je naar rechts (kan niet anders) Sprangweelstraat. De eerste straat rechts is de Handboogstraat, een beetje verder is de Kruisboogstraat en daar is ook de ingang van de school.

Komende van Berendrecht, Zandvliet: Ook via A12 of anders via de secundaire weg vanuit Stabroek-Hoevenen via Abtsdreef, Laageind, Grote Molenweg, Hoge Weg, Leugenberg. Links over de brug van Leugenberg en net voor de verkeerslichten rechtsaf. Bilderdijk -Schoonbroek. Aan Handboogstraat linksaf.