Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Fotograaf intensief dagtraject in 1,5 jaar

Over de opleiding

Ben je in het bezit van een digitale fotocamera en wil je die optimaal leren benutten? Volg dan onze opleiding digitale fotografie. Je wordt ingewijd in de beeldtaal van de fotografie, waar creativiteit en professionalisme met elkaar verbonden zijn. Na een degelijke basis kan je je zowel technisch als creatief verder verdiepen in specifieke deelgebieden als reportage-, portret-, architectuur- en materiefotografie. De opleiding fotografie is een zeer veelzijdige en complete opleiding. Je krijgt niet enkel de technische vaardigheden onder de knie, maar alle praktische tips en aspecten komen ruim aan bod. Je leert er vooral ook goed ‘kijken’, één van de belangrijkste eigenschappen van dit vak.

In onze opleiding ‘Fotografie’ leer je hoe jij als fotograaf een extra dimensie kan geven aan de werkelijkheid. Alle technische aspecten komen aan bod. Je wordt je materiaal volledig meester en je blijft je vakkennis verfijnen, tot de lens even natuurlijk aanvoelt als je eigen ogen.

Intensief traject
Dit traject is gericht op cursisten die snel de job willen leren en/of hun diploma secundair onderwijs willen halen. Inschrijven kan enkel voor het volledige traject, niet voor aparte modules.
In het intensieve dagtraject kan je op anderhalf jaar tijd al deze vaardigheden onder de knie krijgen. Dit traject kan je combineren met aanvullende algemene vorming, om zo je diploma hoger secundair onderwijs te behalen.

Wil je deze opleiding op je eigen tempo volgen in dag- of avondonderwijs? 
Volg dan het traject: Fotograaf: dag- of avondopleiding.

Duurtijd 1.5 jaar - 2 dagen per week
Je kan starten in het eerste of het tweede semester.

Infosessie:
neem een kijkje naar het werk van onze cursisten en loop virtueel binnen in één van onze fotostudio's!

Bekijk hier de online infosessie.

 

Laatste aanpassing van deze pagina: 02/06/2021

Gerelateerde opleidingen

Andere opleidingen die je mogelijk kunnen interesseren:

Trajectbegeleiding

Joke Vaes

Bij de trajectbegeleiding kan je terecht voor meer informatie over onze opleidingen. Wij organiseren infosessies en intakegesprekken om cursisten naar het juiste traject te leiden. 

Klik hier voor meer info over de trajectbegeleiding voor deze opleiding.

Secretariaat

Klik hier voor de contactgegevens van het secretariaat.