De Leerexpert

Buitengewoon onderwijs op maat

Inschrijven buitengewoon secundair onderwijs

Inschrijven in De Leerexpert voor opleidingen van het buitengewoon secundair onderwijs

Wil je je kind inschrijven in De Leerexpert, in een opleiding van het buitengewoon secundair onderwijs?

Inschrijvingen via ‘Meld je aan’ 

Vanaf 22 april 2021 tot en met 7 mei 2021 was er een aanmeldperiode via het centrale aanmeldingssysteem 'Meld je aan' van Stad Antwerpen. Nu is deze aanmeldperiode gedaan. 

Heb je je kind aangemeld via het aanmeldingssysteem ‘Meld je aan’? Wacht dan op een bericht van Meld je Aan (Stad Antwerpen). In dat bericht staat of je je kind mag inschrijven in een school. Je krijgt dit bericht op vrijdag 28 mei 2021.

Daarna is het belangrijk om de inschrijving definitief te maken. Dit doe je vanaf maandag 31 mei 2021 tot en met vrijdag 18 juni 2021.

Neem ten laatste op vrijdag 18 juni 2021 contact op met de school om af te spreken hoe de definitieve inschrijving kan verlopen.

Vrije inschrijvingsperiode start op 31 mei 2021

Heb je je kind niet aangemeld? Dan kan je je kind inschrijven vanaf maandag 31 mei 2021 om 9u, rechtstreeks via de school.

Door de coronamaatregelen verlopen ook de vrije inschrijvingen digitaal bij De Leerexpert.

Ga naar de website van jouw school naar keuze en vul het inschrijvingsformulier digitaal in. De school neemt daarna met jou contact voor de verdere opvolging van de inschrijving. 

Ook als er op dit moment geen vrije plaatsen beschikbaar zijn, vul het formulier dan toch in. Komt er nog een plaatsje vrij? Dan neemt de school contact met je op.

De vrije inschrijvingsperiode wordt tijdelijk onderbroken vanaf maandag 5 juli 2021 om 12u. Vanaf woensdag 25 augustus 2021 om 9u worden deze terug hervat.

Ben je niet zeker of wil je graag hulp bij het invullen van het webformulier? Contacteer dan

  • de school van jouw keuze
  • of het CLB op het nummer 03 338 44 88
  • of mail naar clb@so.antwerpen.be.