De Leerexpert

Buitengewoon onderwijs op maat

Ondersteuningsnetwerk

Juf Cindy geeft een zetje om een kind het trapje van een speeltuig op te helpenDe Leerexpert beschikt over een multidisciplinair en deskundig team van GON/ION-begeleiders en coaches met de nodige vakkennis en vakkundigheid. Met een enthousiaste en flexibele aanpak streven wij naar het welbevinden en de ontplooiing van je kind, binnen en buiten de school. Weten wat wenselijk en haalbaar is, is de kracht van onze begeleiding.

Ondersteuningsnetwerken vanaf 1 september 2017

Tijdens de eerste week van de paasvakantie werden er in de Vlaamse begrotingscontrole extra middelen voorzien voor het M-decreet. Eveneens kwam er een nota van de Vlaamse Regering waarin een ondersteuningsmodel voorgesteld wordt dat scholen moet versterken in het werken met leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. Dit ondersteuningsmodel bouwt voort op de ervaringen die we de voorbije twee jaar opdeden. We evolueren van de pre-waarborgregeling in schooljaar 15-16 over waarborgprojecten in 16-17 naar een ondersteuningsmodel vanaf 1 september 2017.

Opmerking!: De informatie die je terugvindt op onderstaande pagina's, kan in de komende maanden gewijzigd worden. Wij zijn hierbij gebonden aan het nieuwe ondersteuningsplan van Minister van Onderwijs Hilde Crevits. Indien je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Mail: gon@leerexpert.be

Tel: 03 320 81 39.