Over deze studierichting
deeltijds beroepssecundair onderwijs
Je leert ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen en gerechten maken volgens eigen creatie conform bedrijfsformule. Je volgt de keukenprocessen op, regelt de organisatie van de keuken, geeft leiding aan keukenmedewerker en hulpkok en beheert de voorraden.
De opleiding Kok bestaat uit 7 modules:
- Creatieve keuken
- Initiatie keuken
- Keukenprocessen
- Keukentechnieken
- Keukenorganisatie
- Koude keukenbereidingen
- Warme keukenbereidingen
Opgelet: Het systeem van werken en leren bouwt af (meer info bij toelatingsvoorwaarden). Wil je starten in een combinatie van studeren en werken, bekijk dan zeker ook ons duaal aanbod.
Lessentabel - overzicht vakken
Toelatingsvoorwaarden
Enkel leerlingen die al zonder onderbreking voor 01/09/2022 in deze opleiding ingeschreven waren, kunnen nog instappen in deze studierichting.
Scholen en inschrijven
Werkend Leren Antwerpen
Bredastraat 35-37
2060 Antwerpen
2060 Antwerpen
03 201 25 10