Inschrijven

Inschrijven in het derde tot en met het zevende jaar.

Wil je je inschrijven voor het schooljaar 2021-2022 voor een studierichting van het 3e tot en met het 7e jaar? Dat kan vanaf zaterdag 24 april 2021.

Door de huidige situatie en maatregelen omtrent het COVID-19 virus, is het nog niet duidelijk of de inschrijvingen digitaal of fysiek zullen verlopen. De juiste informatie zal tijdig beschikbaar zijn.

Wil je meer informatie over Stedelijk Lyceum Eilandje?

Dan kan je altijd contact opnemen met de school via eilandje@stedelijklyceum.be of 03 432 70 50.

Meer informatie over inschrijvingen vind je op de algemene website van het Stedelijk Lyceum.

 

INSCHRIJVINGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2020-2021

INSCHRIJVINGEN 

Op deze pagina kan u  zich inschrijven in onze school: https://www.stedelijkonderwijs.be/stedelijklyceumeilandje/content/inschrijven-stedelijk-lyceum-eilandje

Fysieke inschrijvingen, waarbij de ouder/verantwoordelijke naar de school komt om in te schrijven, blijven verboden tot minstens 31 augustus 2020. 
Door dit online aanvraagformulier in te vullen wordt uw kind opgenomen in ons inschrijvingsregister. Dat register bepaalt de volgorde van inschrijvingen. Op basis daarvan zullen wij u laten weten als uw kind rechtstreeks is ingeschreven, dan wel op de wachtlijst is opgenomen.
Indien uw kind kan ingeschreven worden nemen contact met u op om de inschrijving te vervolledigen.
 

 

Hier kan je een antwoord vinden over al uw vragen over inschrijven in het Stedelijk Lyceum: https://www.stedelijkonderwijs.be/stedelijklyceum/schrijf-je