Contact

Midden in het groen, met een prachtig uitzicht over de skyline van Antwerpen, ligt het Stedelijk Lyceum Linkeroever. De school is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. In een rustige, stimulerende omgeving en met een gemotiveerd en gedreven team wil het Stedelijk Lyceum Linkeroever je professioneel opleiden en begeleiden. Je verlaat de school als een zelfstandige en rechtvaardige wereldburger.

Iedereen is welkom, we vinden respect voor ieders achtergrond en eigenschappen primordiaal. Onze leerlingen ontwikkelen kennis, vaardigheden en talenten. Samen met hen en met hun ouders werken we aan een positieve leer- en leefhouding en zorgen we voor een maximale betrokkenheid.

Adres

Gloriantlaan 60

2050 Antwerpen

T 03 292 90 50

linkeroever@stedelijklyceum.be

Show on map

Via openbaar vervoer

Stedelijk Lyceum Linkeroever is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tram 3, 5, 9, 15 en bus 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 89, 93, 95, 97, 99 stoppen aan het Frederik van Eedenplein, op loopafstand van de school.

Bus 36 stopt voor de school.

Plan je reis met het openbaar vervoer via de website van De Lijn.

Via velo

Velo is een uitstekend alternatief om te fietsen in de stad. Je hoeft je geen zorgen te maken of je banden zijn opgepompt en of je fiets wel op slot ligt. Vlak naast de school ligt een Velo-station. Lees er hier alles over. Opgelet: Velo kan pas vanaf 16 jaar.

Via auto

Uiteraard hebben we liever dat je met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer komt. Ook op het Stedelijk Lyceum Linkeroever geloven we in het STOP - principe (Stappen - Trappen - Openbaar vervoer - Privévervoer). Wil je toch met de auto komen, dan is de verbinding vrij snel. SLLO ligt vlakbij de uitgang van de "Konijnenpijp" of Waaslandtunnel. Let wel: als je met gemotoriseerd vervoer komt, ben je niet verzekerd bij een verkeersongeval.