Over deze studierichting
deeltijds beroepssecundair onderwijs
Hou je van de heerlijke geur van vers brood en gebak dan is deze opleiding zeker iets voor jou. Via een systeem van deeltijds leren in combinatie met tewerkstelling leer je in deze opleiding wat je nodig hebt om als bakker aan de slag te kunnen.
De opleiding Brood- en banketbakker bestaat uit 9 modules:
- Beslagen banketproducten
- Broden
- Broodspecialiteiten
- Crèmes, mousses en romen
- Degen banketproducten
- Harde- en zachteluxe
- Harde- en zachteluxe specialiteiten
- Initiatie ijs
- Marsepein, suikerwerk en chocolade
Toelatingsvoorwaarden
Je kan les volgen in het dbso als je op je eerste lesdag:
- 16 jaar bent
- 15 jaar én de eerste twee leerjaren van het voltijds secundair onderwijs hebt gevolgd. Je hoeft niet geslaagd te zijn.
- nog geen 25 jaar bent.
Vestiging(en)
Werkend Leren AntwerpenStedelijk Lyceum
Divisie:
Secundair OnderwijsBredastraat 35-37
2060 Antwerpen
2060 Antwerpen
Inschrijven bij Werkend Leren Antwerpen
Alle info over inschrijven bij Werkend Leren Antwerpen vind je op deze pagina.