De Vlinderboom

kleuter- en lagere school

Inschrijven

Op zoek naar een school in Borgerhout?  

Proef hier alvast van de sfeer van onze school!

 
 

Bekijk hieronder het filmpje met alle praktische informatie. Let op: soms kan het handig zijn om de presentatie even op pauze te zetten wanneer er veel tekst getoond wordt. 

 

Inschrijven

Heb je je kind aangemeld voor onze school via het aanmeldingssysteem ‘Meld je aan’? Wacht dan op een bericht van Meld je Aan (Stad Antwerpen). In dat bericht staat of je je kind mag inschrijven in onze school. Je krijgt dit bericht eind april/begin mei.

De inschrijvingen kunnen door de corona-crisis niet op school gebeuren. Neem contact op met onze school om af te spreken hoe de inschrijving kan verlopen.

Vrije inschrijvingsperiode start op 28 mei 2021

Wil je je kind inschrijven in onze school? Maar heb je je kind nog niet aangemeld tijdens de voorbije periode? Neem contact op met onze school en vraag of er nog vrije plaatsen zijn. Als onze school nog vrije plaatsen heeft, kan je je kind registreren.

Er is nog plaats in het 2e, 3e en 6e leerjaar voor het schooljaar 2021-2022.

Hoe moet ik mijn kind registreren?

De vrije inschrijvingen starten op 28 mei 2021 om 9 uur. Je moet je kind registeren via de website van Meld je Aan. De vrije plaatsen worden toegewezen volgens het tijdstip van de registratie: wie eerst is, krijgt de plaats. Wacht dus niet te lang.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig om je kind te registeren op 28 mei vanaf 9 uur?
Bel gratis de Helpdesk Meld je aan op 0800 62 185.
Of neem contact op met onze school