Prins Dries

kleuter- en lagere (ballet)school

Meld je aan vanaf 2 maart tot en met 31 maart

Onze school volgt de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad met betrekking tot het coronavirus. Hierdoor zijn er geen infomomenten meer op school.

Hoe geraak je aan informatie over onze school?

Onze school blijft via e-mail bereikbaar om je vragen te beantwoorden en je informatie te geven over onze pedagogische aanpak. Ons e-mailadres vind je op de contactpagina van de website. Indien je dat wenst, bellen wij je ook op om informatie te geven. Vergeet dan niet je telefoonnummer achter te laten in je e-mail.

contacteer ons

Waar en hoe krijg je hulp bij je aanmelding?

Meld je kind voor een kleuter- en/of lagere school aan tot en met 31 maart 17.00u via Meld je Aan

Maakt je kind volgend schooljaar de overstap naar het secundair? Aanmelden voor een secundaire school kan tot en met 3 april 17 uur. Wil je begeleiding rond studiekeuze? Neem dan contact op met het stedelijk CLB.

Er is extra telefonische aanmeldhulp voorzien. Helpdesk van Meld je Aan kan je telefonisch begeleiden bij de aanmelding.

  • Telefoonhulp van de Helpdesk Meld je aan: Je kan elke weekdag van 9u tot 16u bellen naar het gratis nummer 0800 62 185 of een e-mail sturen naar helpdesk.meldjeaan@antwerpen.be. Zij helpen jou met het doen van de aanmelding. Wie een andere taal spreekt, kan geholpen worden door Atlas. Bel daarvoor ook eerst naar de Helpdesk.