Academie Deurne

stedelijk deeltijds kunstonderwijs

ABBADEMIE Muziekproject 2020

De muziekafdeling van de academie neemt jullie tijdens ABBAdemie een middag mee op reis aan de hand van de liedjes van de bekende Zweedse popgroep ABBA.

Kom zeker luisteren en kom te weten of THE WINNER werkelijk alles neemt, misschien met veel MONEY MONEY MONEY of een triomftocht in WATERLOO? Je komt er zeker ook FERNANDO tegen, misschien stuurt die wel een S.O.S. of heeft hij een droom?  MAMMA MIA, het wordt zeker een bijzondere voorstelling en allicht kunnen we besluiten met een grote THANK YOU FOR THE MUSIC…

De klassen muziekatelier van Philippe Van den Hoek, Eveline Den Dooven en Sam Verhaegen worden bijgestaan door de koorklas van Ildiko Van Dyck en een heus pop-up koor (het Magical Tunes Choir).  Alle zangers worden ondersteund door een immens orkest bestaande uit het Academieorkest Deurne, Music Emotions Symphonic Pop Orchestra en hun Mini-Emotions, het geheel onder leiding van Philippe Van den Hoek.  Op  deze boeiende en veelzijdige muzikale tocht worden de muzikanten bijgestaan door leerlingen uit de woordklas van Frederik Huys, die ons doorheen het programma zullen leiden.

De muzikale reis start in de pluche blauwe zetels van de Blauwe Zaal van deSingel om 15u. Wie achteraf nog even wil uitblazen of napraten kan dit op de klanken van de Jazz Pop Rock ensembles van de Academie Deurne in de bar van deSingel.