Academie Deurne

muziek - woord - beeld

Nieuws

vb. 03/02/2023
vb. 03/02/2023

Expo WAARDELOOS GOED | Academie Deurne

Na exposities in DeSingel, Cinema Rix, SAAMO Dinamo en Bibliotheek Couwelaar, huist de tentoonstelling WAARDELOOS GOED, een onderzoek naar zaken die geen waarde hebben, eindelijk in Academie Deurne.

Oud-leerling Bianca Smet wint publieksprijs 'Deurne geeft je vleugels'

Op 10 en 11 september vond de groepstentoonstelling 'Deurne geeft je vleugels' plaats in het districtshuis. Bianca Smet, oud-leerling van het beeldatelier van Kathy de Wit, haalde de publieksprijs binnen met een linosnede.

NIEUW! Beeldatelier in Deurne-Zuid.

In Deurne Zuid brengen we onze werking nog dichter bij jou thuis! We starten met een Beeldatelier voor kinderen in de Mozaïek. Iedereen is welkom voor een gratis proefles op 14/9.

Zangleerling Fatai werd geselecteerd in de Zangwedstrijd van De Vijver!

Op 5 mei deed Fatai ondertussen een eerste voor-optreden voor een publiek. Op 24 juni mag hij deelnemen aan het grote optreden! Hij haalde zelfs de krant!

Academietrailer Deurne

Ontdek wat er achter onze kleurrijke gevel gebeurt. Kijk mee hoe we samen muziek, woord en beeld ontdekken en beleven! Muziek door Ruben Vroonen, leerling compositie Sam Verhaegen

Meer informatie?

Vanaf begin juni kan je inschrijven!

Kom proeven in september

Ben je benieuwd naar onze ateliers? Wil je graag weten wat een les aan de Academie inhoudt? Goed nieuws: tijdens de maand september kan je een gratis proefles volgen.

Zomerschool in Academie Deurne

Verhalend leren in het stedelijk onderwijs Antwerpen. Hier in Academie Deurne ging er een zomerschool door. En het levert mooie beelden op.

Nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er in onze academie reilt en zeilt?
Subscribe to Nieuws