Academie Ekeren

stedelijk deeltijds kunstonderwijs

Kalender

Happy Hour #7

25 april 2024
Het podium is open voor iedereen. Kom meegenieten!

Ziëna - Federico Fellini

30 april 2024
Vanaf de jaren vijftig begon Fellini films te regisseren. Otto e Mezzo wordt aanzien als zijn absolute meesterwerk.

Jazz Jam in Tracé

4 mei 2024
Elke eerste zaterdag van de maand kan je terecht in Tracé Cultuurstation om te genieten van een jamsessie met onze leerlingen Jazz Pop Rock. Aanvang: 20u Inkom: gratis Locatie: Tracé Cultuurstation | Veltwijcklaan 222, Ekeren.

Gitaarhappening in Tracé

5 mei 2024
De eerste zondagvoormiddag van de maand is uitgegroeid tot een muzikaal hoogtepunt met kwaliteit en sfeer. De gitaarhappening onder leiding van onze gitaarleraar Michel Verkempinck is een niet te missen moment. Speel je zelf klassieke gitaar en breng je graag een nummer? Aarzel niet en breng zeker je instrument mee!

Academietrip Amsterdam

5 mei 2024
'THERE ARE SO MANY DIFFERENT FORMS OF ART, PERFORMANCE IS ONE OF THE MOST DIFFICULT, THE MOST IMMATERIAL, AND THE MOST REAL.' Marina Abramović

Jaarconcert Berendrecht

8 mei 2024
Op woensdag 8 mei kan je in onze wijkafdeling Berendrecht genieten van het jaarconcert. Al onze leerlingen die les volgen in Berendrecht staan die avond op het podium. Wij hopen jullie massaal te verwelkomen!

Toonmoment zang JazzPopRock@Beestenbos

12 mei 2024
Op zondag 12 mei ben je meer dan welkom op het toonmoment van de zangklas van Lien Schoonis. Het concert gaat door in het Beestenbos, extra sfeer en gezelligheid verzekerd dus! Tot dan?

Academiefestival

26 mei 2024
Zondag 26 mei ben je welkom op ons Academiefestival. Tussen 11u en 18u kan je in Academie Ekeren centrum genieten van optredens, voorstellingen, tentoonstellingen, hapjes, drankjes,...Het wordt een hele dag genieten van muziek, woord en beeld in een gezellige festivalsfeer!

Happy Hour #8

30 mei 2024
Het podium is open voor iedereen. Kom meegenieten!

Open Mic - Comedy avonden

30 mei 2024
Wil je de leerlingen van onze opleiding Cabaret & Comedy onder leiding van MC Jeron Dewulf aan het werk zien? Noteer donderdag 30 mei om 20u dan zeker in je agenda!

Academiemarkt

5 juni 2024
Kom kennismaken met al onze opleidingen en richtingen!

Feestelijke proclamatie + receptie

26 juni 2024
Op woensdag 26 juni 2024 vindt de diploma uitreiking & receptie plaats in Academie Ekeren voor al onze leerlingen die een graad beëindigen. De proclamatie van de eerste en tweede graad start om 18u. De proclamatie van de tweede graad volwassenen, de derde en vierde graad start om 20u en wordt gevolgd door een receptie.
Subscribe to Kalender