Academie Borgerhout

stedelijk deeltijds kunstonderwijs

woordlab - 12 tot 14 jaar

Over de opleiding

Ben je tussen 12 en 15 jaar en heb je al zeker 1 jaar woordatelier in de 2e graad gevolgd? Dan kan je vanaf je 2de jaar starten met de cursus woordlab in de 3e graad. Hier volg je gedurende 3 jaar 2 uur les per week.

WOORDLAB
In de opleiding woordlab ligt het accent op creativiteit en expressie. Je leert vol overgave en vertrouwen op een podium staan om te presenteren, acteren, improviseren, vertellen, … Je oefent concrete spelvaardigheden en verruimt en verkent al doende je technische spelers- en makers capaciteiten.  

Ben je een maker, een speler en/of een verteller? In de optie woordlab zal je het ontdekken. Je ontplooit je talenten en ontdekt en verruimt al doende je eigen grenzen.  Je bouwt aan een stevig fundament voor spel- en verteltheater. Je leert de basiselementen van improviseren, samenspel, scènes creëren, personages opbouwen, het eigen maken en tot leven wekken van een tekst, handvaten om meer zelfzeker voor een publiek te spreken en zoveel meer. Het is een weg van samen spelen en ontdekken.

Verwondering, uitgedaagd worden en uitdagen, kortom: S P E L E N !

 

Bekijk hoe je lessenpakket eruitziet: