Stedelijk deeltijds kunstonderwijs

beeld - muziek - woord - dans

Studentenkaart

Heb je je ingeschreven aan één van onze academies, dan ontvang je automatisch een digitale studentenkaart.
Deze is geldig voor het lopende schooljaar en geeft je recht op onderstaande voordelen:

Locatie

Adres

Voordeel Studentenkaart

Toneelhuis

Komedieplaats 18, 2000 Antwerpen

Je betaalt 22€ ipv 27€ (rang A, grote voorstellingen) en €14 ipv €17 (Rang A, kleinere voorstellingen).

Maximum 2 tickets per kaart per voorstelling.
Je kan telefonisch (03/224 88 44) of aan de ticketbalie (Orgelstraat 7, 2000 Antwerpen) reserveren van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00u tot 17.00u.
Telefonisch gereserveerde tickets kan je afhalen op vertoon van je studentenkaart. 

AMUZ

Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen

20 % korting op het standaardtarief van een concertticket (uitsluitend voor concerten binnen de eigen programmering van AMUZ),
een gratis drankje bij aankoop van een concertticket, door middel van een drankjeton die aan de balie kan worden afgehaald vóór aanvang van het concert.
Reserveer je per mail? Stuur dan een screenshot van je studentenkaart door.

Pro Arte

Geuzenstraat 19, 2000 Antwerpen

10% directe korting op:

Snaren
Accessoires (dit zou kunnen zijn…)
Koffers
Hars
Pupiters
Voetbankjes

corso cultuurcentrum Berchem

Driekoningenstraat 126, 2600 Berchem

4 euro korting op de voorverkoopprijs

De korting geldt niet voor films en gastproducties

Gerstaecker kunstenaarsbenodigdheden   Gerstaecker verkoopt online meer dan 50.000 producten. Als leerling van de Academies krijg je 15 % korting met de kortingscode 'STUDENT'. Dit geldt niet voor promoties, boeken en I Love Art artikelen.
Belgische Improvisatie Liga Timmerwerfstraat 40 2000 Antwerpen €12 in plaats van €18 voor al de voorstellingen op vertoon van een geldige studentenkaart. Kies bij het bestellen op de website het ticket "Jongerentarief -26 / Studententarief" en breng je studentenkaart mee naar de voorstelling. 
Middagconcerten van Antwerpen vzw Vijverlei 10, 2900 Schoten €6 in plaats van €15 voor de concerten op vertoon van een geldige studentenkaart.

Hoe gebruik je deze digitale studentenkaart?
Surf naar https://www.stedelijkonderwijs.be/student-academie en download daar je studentenkaart. Je studentenkaart heeft de vorm van een QR-code.

Sla de QR code op in een app zoals Stocard. Installeer de app Stocard, druk op de '+' en selecteer 'Academies Studentenkaart' in de lijst van kaarten OF Sla de QR-code op in je foto’s OF Print de QR-code uit en neem hem mee naar één van de culturele partners of winkeliers.
Bij aankoop bij één van de culturele partners of winkeliers, kan je deze QR code tonen. Deze code verwijst naar een website waar men de geldigheid van je studentenkaart kan controleren.