Stedelijk deeltijds kunstonderwijs

beeld - muziek - woord - dans

Studentenkaart

Heb je je ingeschreven aan één van onze academies, dan ontvang je automatisch een digitale studentenkaart.
Deze is geldig voor het lopende schooljaar en geeft je recht op onderstaande voordelen:

Locatie

Adres

Voordeel Studentenkaart

Toneelhuis

Komedieplaats 18, 2000 Antwerpen

Je betaalt 22€ ipv 27€ (rang A, grote voorstellingen) en €19 ipv €24 (Rang A, kleinere voorstellingen).

Maximum 2 tickets per kaart per voorstelling.
Je kan telefonisch (03/224 88 44) of aan de ticketbalie (Orgelstraat 7, 2000 Antwerpen) reserveren op woensdag en vrijdag van 13.00u tot 17.00u.
Telefonisch gereserveerde tickets kan je afhalen op vertoon van je studentenkaart. 

AMUZ

Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen

20 % korting op het standaardtarief van een concertticket (uitsluitend voor concerten binnen de eigen programmering van AMUZ),
een gratis drankje bij aankoop van een concertticket, door middel van een drankjeton die aan de balie kan worden afgehaald vóór aanvang van het concert.
Reserveer je per mail? Stuur dan een screenshot van je studentenkaart door.

Pro Arte

Geuzenstraat 19, 2000 Antwerpen

10% directe korting op:

Snaren
Accessoires (dit zou kunnen zijn…)
Koffers
Hars
Pupiters
Voetbankjes

Gerstaecker kunstenaarsbenodigdheden   Gerstaecker verkoopt online meer dan 50.000 producten. Als leerling van de Academies krijg je 15 % korting met de kortingscode 'STUDENT'. Dit geldt niet voor promoties, boeken en I Love Art artikelen.
Belgische Improvisatie Liga Timmerwerfstraat 40 2000 Antwerpen €17 in plaats van €22 voor al de voorstellingen op vertoon van een geldige studentenkaart.Gebruik bij het bestellen van je standaardticket de code 'ACADEMIEANTW2024'. Vergeet niet je studentenkaart mee te nemen als bewijs van je studentenstatus.  
Middagconcerten van Antwerpen vzw Vijverlei 10, 2900 Schoten Deze concerten gaan door in AMUZ: €15 in plaats van €17 (groepstarief) voor de concerten op vertoon van een geldige studentenkaart.
Safetyshop Westkaai 7, 2170 Merksem 10% korting bij aankoop veiligheidsmateriaal op vertoon van een geldige studentenkaart 

Hoe gebruik je deze digitale studentenkaart?
Surf naar https://www.stedelijkonderwijs.be/student-academie en download daar je studentenkaart. Je studentenkaart wordt verstuurd naar je academiestudent.be adres waar je het kan downloaden of opslaan.