FabLab+

Creatief laboratorium

Doelgroepen

Het FabLab Antwerpen is een werking van het Stedelijk Onderwijs. Ze is actief op verschillende domeinen, heeft verschillende uitdagingen, waardoor er ook een divers aantal doelgroepen zijn.

FabLab Antwerpen (voorheen FabLab+) is een werking van het Stedelijk Onderwijs. Iedere leerkracht is welkom, individueel of met zijn klas.

Niet verbonden aan een school? Ook jij bent welkom. Creatievelingen, doe-het-zelvers, hobbyisten, jong of oud ..., eender wie die gebruik wil maken van onze machines.

FabLab Antwerpen beschikt over een groot netwerk, binnen onderwijs maar ook binnen de FabLab/makers community, zowel nationaal als internationaal.

Het Stedelijk Onderwijs wil vandaag meer inzetten op de relatie ‘onderwijs-arbeidsmarkt’. We staan dus steeds open om met bedrijven in dialoog gaan om te bekijken welk partnership er mogelijk is.

Helaas kunnen we GEEN commerciële projecten toelaten.

Geen toegang indien je volgende symptomen hebt: koorts, kortademigheid, pijn of druk op de borst of hoesten, je recent contact hebt gehad met een covid-19 patiënt, je een risicopatiënt(e) bent! Gelieve je eventueel gemaakte reservaties te verwijderen indien u niet kan komen.