Academie Hoboken

muziek - woord - dans - beeld

Levend model +18 jaar

Schrijf je in

Over de opleiding

Wat is het modelatelier ?

Een afdeling in onze academie waarin we iedere week tekenen naar levend model. Je leert er om op een andere manier te kijken. De docent begeleidt je graag in dit boeiende parcours waar ook tijd voor onderzoek en experiment wordt gemaakt. Via diverse benaderingen ga je met uiteenlopende materialen en technieken aan de slag. Als het een geruststelling voor je is: tekenen naar levend model hoeft niet enkel en alleen een ‘juiste‘ weergave te zijn.

Er is immers veel meer mogelijk! Zo kan je tekenen vanuit je buikgevoel of een houding vastleggen, een snelschets maken etc.....

We laten ons ook inspireren door hedendaagse kunstenaars en oude meesters. Gaandeweg krijg je meer ervaring en ontwikkel je een eigen handschrift om je op een artistieke wijze uit te drukken.

 

Nieuwsgierig geworden?

Je bent welkom in ons atelier om de kunstenaar in jou te ontdekken !

Je krijgt 1x per week les en de opleiding is over 10 jaar gespreid.

  • Dinsdagavond 18.30 - 22.00

Docent Lieve Dirkx

Academie Hoboken Oudestraat 41

 

Bekijk het fotoalbum hier.

 

Kostprijs

Als je op 31 december 2022 tussen de 18 en 24 jaar bent, betaal je 160€. 
Als je op 31 december 2022 25 jaar of ouder bent, betaal je 363€ of 160€ bij een verminderd tarief. Heb je recht op een verminderd tarief? Controleer het hier: https://www.stedelijkonderwijs.be/deacademies/criteria-voor-sociale-vermindering    

18+: Als je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming en in stad Antwerpen woont, dan krijg je een bijkomende korting via de Dienst Vrije Tijd van de stad. Je betaalt dan €73.