Omnimundo getuigt over digitale aanpak op internationaal online event op 9 februari

Op 9 februari om 18 uur komen leerkrachten, onderwijsexperts, beleidsmakers, ... van over de hele wereld online samen op het Microsoft event 'Reimagine Education'. Ook stedelijke basisschool Omnimundo is van de partij en getuigt er over hoe taaltontwikkeling en technologie hand in hand gaan.

Reimagine Education

Reimagine Education, dat is het centrale thema van het online Microsoft event op 9 februari dat je gratis kan bijwonen. Verschillende scholen laten er zien hoe zij technologie gebruiken, waaronder enkele nieuwe hulpmiddelen om lees-, schrijf-, wiskunde- en communicatievaardigheden te verbeteren om leerlingen voor te bereiden op hun toekomst.

Het event vindt plaats op donderdag 9 februari om 18 tot 18.45 uur (dat is van 9 tot 9.45 uur lokale tijd, UTC-8). Op voorhand registreren is niet nodig.

Omnimundo als centrale spreker

Enkele scholen werden uitgenodigd om hun kennis en ervaringen te delen met het ganse publiek. We mogen dan ook terecht fier zijn dat onze stedelijke basisschool Omnimundo een centrale rol zal opnemen tijdens dit internationale event. 

Leerkracht Olivier Dijkmans zal alle aanwezigen inspireren over de digitale aanpak binnen zijn school.

Kijk voor meer info op de website van Microsoft

maandag 6 februari 2023
Kleuter- en Lager Onderwijs, Secundair Onderwijs