Stedelijk Onderwijs

Iedereen helemaal op zijn plek.
vb. 26/08/2019
vb. 26/08/2019

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde (kleuter)onderwijzers

juf in de kl
De zomer is in het land. Onze schoolteams beginnen straks aan een welverdiende vakantie. Maar we zoeken naar nieuwe medewerkers blijft doorgaan! De vacatures voor het lerarenplatform zijn ingevuld, maar we zoeken ook nog heel wat tijdelijke collega's die er volgend schooljaar in willen vliegen!

Kleuterschool Koekatoe opent 'meervoudig knappe' voortuin

Zeg niet zomaar 'voortuin' tegen het project van stedelijke kleuterschool Koekatoe. Helemaal afgestemd op de schoolvisie van meervoudige intelligentie ontwierpen ouders, grootouders, overburen, kleuters en leerkrachten samen deze voortuin. Meervoudige intelligentie staat voor een ontdekkingstocht naar de interesses en sterktes ('knaps') van elk kind.

Antwerpen Schaakt!

Op woensdag 27 februari krijgen alle kinderen tussen 6 en 12 jaar de kans om deel te nemen aan het schaaktoernooi Antwerpen Schaakt in het Felix Pakhuis. Het team van Stedelijke Basisschool Via Louiza zet al zeven jaar op rij haar schouders onder dit toernooi. Ze geloven dat een spelletje schaak een positieve invloed heeft op de leer- en zelfontwikkeling van kinderen. Antwerpen Schaakt brengt kinderen met dezelfde passie bijeen zodat ze van elkaar kunnen leren. Ouders zijn uiteraard welkom om te komen supporteren.
Subscribe to Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Nieuws