vb. 20/04/2024
vb. 20/04/2024

Groenbuffer voor De Leerexpert Burchtse Weel

Door de Oosterweelwerken verdween een deel van het bestaande buffergroen aan De Leerexpert Burchtse Weel, die zich situeert naast de E17, aan de ingang van de Kennedytunnel. Maar in samenspraak met Agentschap van Natuur en Bos en Stad Antwerpen, kon Stedelijk Onderwijs ervoor zorgen dat er een nieuwe groenbuffer werd aangeplant.

Nieuwe school voor stedelijk buitengewoon onderwijs op Luchtbal

Al enkele jaren worden we in Antwerpen geconfronteerd met een acuut capaciteitstekort in het buitengewoon basisonderwijs. De voorbije jaren hebben we als Stedelijk Onderwijs hemel en aarde bewogen om in onze scholen bijkomende plaatsen te creƫren. Maar deze inspanningen zijn onvoldoende om alle kinderen op de wachtlijst een plaats te geven.

Leerlingen van De Leerexpert Ziekenhuisschool exposeren in het M HKA

Van 1 april tot 24 april loopt in het salon van het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (M HKA) de Showing Off tentoonstelling van de leerlingen van De Leerexpert Ziekenhuisschool. De tentoonstelling is gratis toegankelijk.

Leerlingen en medewerkers van De Leerexpert Dullingen en MFC Mytyl tonen nieuwe gebouwen tijdens feestweekend

Op zaterdag 23 oktober van 12 uur tot 17 uur uur tonen De Leerexpert Dullingen (school voor buitengewoon kleuter-, lager- en secundair onderwijs) en het MFC Mytyl (multifunctioneel centrum) van het Stedelijk Onderwijs hun nieuwe gebouwen aan de buitenwereld. Iedereen is welkom voor een rondleiding en een hapje en een drankje.
Subscribe to Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Nieuws