Stedelijk Onderwijs

Iedereen helemaal op zijn plek.
vb. 26/08/2019
vb. 26/08/2019

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde (kleuter)onderwijzers

juf in de kl
De zomer is in het land. Onze schoolteams beginnen straks aan een welverdiende vakantie. Maar we zoeken naar nieuwe medewerkers blijft doorgaan! De vacatures voor het lerarenplatform zijn ingevuld, maar we zoeken ook nog heel wat tijdelijke collega's die er volgend schooljaar in willen vliegen!

De Leerexpert August Leyweg 4 blij met renovatie

Een snoezelruimte, een 'rusthut' in elke klas, een nieuwe turnzaal, een leskeuken, een schoolbib... Het schoolteam en de leerlingen van de kleuter- en lagere school voor buitengewoon onderwijs hebben er hard naar uitgekeken. De renovatie van het schoolgebouw is klaar en dat werd gisteren gevierd met een feestje.

Boekvoorstelling en studiedag

Joke Claus en Kathleen Gedopt, 2 collega's van het ondersteuningsnetwerk van De Leerexpert, werkten mee aan het boek Leren omgaan met diversiteit in de klas, dat verschijnt op 8 november 2018.

Extra middelen voor ziekenhuisscholen

Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) trekt extra geld uit voor de ziekenhuisscholen. Ook in Antwerpen krijgen jaarlijks 1.500 kinderen les via die school. Of ze er maar een paar dagen verblijven of jaren vechten tegen kanker, maakt niet uit. De juffen en meesters komen zelfs naar de intensive care als het even kan.
Subscribe to Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Nieuws